perjantai 14. elokuuta 2009

Vapaapäivän viettoa

Tänään emäntä piti ylityövapaita pois (joita kertynyt riesaksi asti).. =D Eli vapaapäivä ja pitkä viikonloppu sen myötä. =D Ihanaa!

Aamupäivästä lähdettiin kohti Seutulaa Lauran lauman luokse vierailulle. Pitkästä aikaa nähtiin Piskin, Pinkon ja Pedon lisäksi myös vanha herra Dali. Dali se vaan papparaisenakin jaksaa olla virkku. =) Lähdettiin turinoinnin ja koirien alkuleikkien jälkeen lenkille shelttikokoonpanolla Elvis, Dea, Zen, Piski ja Pinko. Viisikolla oli hurjan hauskaa pistäessä metsää raikamaan ja pusikoita suhisemaan. =D Kaikki leikki vähän kaikkien kanssa ja nähtiinpä sitten myös taas yhden rakkaustarinan alku.. ;) Zen ja Piski löysi toisensa ja niillä natsas kivasti leikit yhteen. Elvis tykästy kovasti tällä kertaa leikkimään Pinkon kanssa juoksu- ja keppileikkejä. Dea leikki kaikkien kanssa, tytöt on siitä niin pop (ja omat pojat)! ;)

Zen, Dea ja Piski leikkii


Zen ja Piski toisensa löytäneinä


Elvis ja Pinko keppitaistossa


Lenkillä napsittiin myös ryhmäpotretteja ja siinä sitten tulikin samalla paikallaoloharjoitusta laumalle. Jopa meidän Dee pysyi hienosti namin voimalla pitkään pitkään paikoillaan. Kätevää; kaks hommaa samalla! =) Tässä muutama ryhmäkuva, loput löytyy Picasasta.

Zen, Dea, Pinko, Piski ja Elvis


Zen ja tytöt


Lenkin jälkeen vietettiin "hetki" vielä turisten ja seuraten seitsemän iloisen koiran touhuja. Lopulta virta alkoi vähetä laumasta ja vasta vähän sessujen väsähdettyä suunnattiin takas kotiinpäin. Kiitos Laura ja koissut kivasta vapaapäivän vietosta! =D

Tässä vielä ryhmäkuvaa koko poppoosta; Dali, Piski, Pinko, Elvis, Dea, Zen ja Peto


Kotiin ajeltiin Klaukkalan kautta ja käytiin samalla shoppailemassa herkkuja kakaroille. Nyt on sitten taas evästä mihin naperokin saa upotella niitä heiluvaisiaan. =)Zenistä paljastui pieni myymälävarkaan alku kaupassa, kun se "popsi kuormasta" muutaman keksin. Hui mikä pahis jo junnusta saakka! ;)

Viikonlopun reffauksia ja touhuja odotellessa... =)

2 kommenttia:

  1. Kiitos seurasta! Pinkolle ei aamupäivän touhut ilmeisesti riittäneet, koska se oli tylsistyksissään tuhonnut oman punkkipantansa noin 100 palaseen omistajien rillutellessa keikalla ;)

    VastaaPoista
  2. Hih.. Sen siitä saa kun lähtee rillulle.. =D Rapsut ja halit sinne nelikolle <3

    VastaaPoista