tiistai 4. joulukuuta 2012

Pakkasta ja pikkujouluja

Saapuihan se viimeinkin tänne etelään, meinaan lumi ja pakkanen. Nyt saisi toki jo tämä määrä, niin lunta kuin pakkastakin, riittää. Kiitos. Pelkäänpä vaan, ettei se ihan tähän jää...

Omalla pihalla on ollut rattoisaa kirmailla. Hauskinta tuntuu olevan kuonolla lumen työntäminen (eritoten Majsta) ja pupuloikkiminen.


Maj valppaana kavereita vartomassa


Nane luminokka


Dea lumiprinsessa


Sisällä Maj kurmuuttaa veikkaa ja siskoa urakalla


Näin söpösti me osataan olla


Lauantaina käytiin Majn kanssa Koirakoulu Vision pikkujoulutunnelmissa, kaverikoiriakin tuli mukaan piparihumuun. Maj pääsi ihan temppuratakisaamaankin mamin kanssa. Kivaa oli, vaikka yllättäen jäimmekin jumbosijalle. =)

Sunnuntaina oli vuorossa toiset pikkujoulut, kun agilityseuramme NoDo järjesti leikkimieleiset pikkujouluepikset ja puuronsyöntikarkelot. Nane ja Maj olivat matkassa näissä kemuissa ja molemmat pääsivät myös episradoille asti. ;) Maj rimattomaan putkiluokkaan ja Nane medimölleihin.

Ikinä aiemmin ei Maj ole lähietäisyydeltä agiesteitä nähnyt, joten otettiin Mariannen ja lelun kanssa putki uudeksi tuttavuudeksi ennen varsinaista koitosta. Ja hienostihan se meni. =) Avustaja-Marianne sekä lelu olivat toki Majn radalla käytössä. Hieman Majn piti jäädä välillä hajuja haistelemaan ja radalle tippuneita nameja syömään, mutta muuten Maj tipitteli oikein sievästi ensimmäisen agilityratansa läpi. ;) Tulos Majlle oli 0-rata ja 2/11 sijoitus. ;)

Nanen kanssa puolestaan keppaloitiin meille tulokset 25vp + 15vp ja sijoitus 4/7. Ja kivaa oli. Pienistä oli virheet kiinni ja Nane ei mun kehnosta ohjauksesta tiennyt jatkaako seuraavalle esteelle vai jäädäkö treenaamaan kontakteja. ;)

Tässä linkki Majn debyyttivideoon.

Pikkujouluhippaajien nukkuessa juhlimisen aiheuttamaa väsymystä pois kotosalla, lähti Prinsessa Dee mamin matkaan Koirakylpylälle. Innoissaan se siellä oli, tosin ei uimisen vaan narupallon vuoksi. ;) Vaan kyllä neiti ui, kun uimaan nosti. Sievästi uikin.

Loppuun vielä pakkaspäivän kevennys; Maj Lilliputti Lipilutti Hurja Pesonen joogaa... =)