torstai 13. elokuuta 2009

Temppuilua

Eilen meil ois Elvarin kanssa ollut agilitytreenit. Jäi kuitenkin väliin, syy niinkin ihana kuin vatsataudinpoikanen, onneksi vaan emännän! ;) Oli kuitenkin Elvari-dag ja meinasin, että poika oman aikansa tarvii. Isäntä otti sitten noi mein kaks ilolintusta kyläilemään ystävälleen mukaan ja näin Elvaar ja mamma sai kahenkeskistä aikaa. =D

Ekaks otettiin muutama sarja keppejä. Kotona on niin paljon helpompaa harjotella sitä ohjausta "väärältä" puolelta (mulle väärältä, Elvarille se on yks ja sama). Otettiin myös paikallaoloa hypyn takana. Mä en tiedä pitäiskö mun opettaa se paikallaolokäsky ihan uusiksi uuden käskyn kanssa. Nyt meillä taikasanana on "odota", huomaan vaan että käytän sitä sanaa myös sellaisissa tilanteissa, missä se oottaminen ei oo niin nuukaa, esim. mettässä jos pitää odottaa hetki jotakin. Harkintaan. =)

Keppireenien jälkeen Elvari pääs tanssaamaan mamman kanssa. Kotikutoista koiratanssia vois joku sanoa. ;)Musat päälle ja koiran kans temppuilemaan. Elvis oli niin tohkeissaan. Ja kun se on tohkeissaan, se haukkuu. =) Koitin sitten antaa käskyt kuiskaamalla ja se toimii, Elvis lähtee mukaan siihen leikkiin. Kun mä kuiskaan, se tekee, mut ei voi haukkuu samalla et kuulis seuraavankin käskyn. =) Hieno pieni! Me otettiin sit sheikkausta ees ja taas ja koko temppukavalkaadi tuli taas käytyä läpi muutamaan otteeseen.. ;) Aina ei meinaa muistaa mitä kaikkea se osaa ja onkin kiva kun muistaa "uudenvanhan" tempun, jota voi harjotella. Otettiin me uusikin temppu harjoittelun alle; peruutus pujotellen jalkojen välistä. Siinä sitä riittääkin harjottelemista. Elvis osaa perrata edessä ja sivulla, mut toi on ihan toinen juttu. Munkin pitäs tehdä siinä jotain. =D Ja se jotain on hankalaa.. "Näin, eiku ootas nyt, eiku joo näin, ei kun hei ei.." Ei meinaa koordinaatio riittää askeltaan tossua toisen taaksen. =) Kyllä immeinen osaa olla onneton. No palkkailin sit ihan joka pakkiaskeleesta minkä se teki jalkojen alla/välissä. Katsotaan kauan menee et mä opin, paremmin saattas Elvarikin sit oppia. =D Lopuksi otettiin Elviksen feivöritti toimintaa eli pallon hakua. =) Tällä kertaa ei ollut takiaisia hidastamassa pallon hakua/tuomista ja Elvis oli kun teletappi "uudestaan, uudestaan".. Ja mehän heiteltiin. Harjoteltiin samalla myös pallon näyttämistä (koskettamista) tassulla, nyt "koske" sana käsittää pallon tökkäämisen nenulla.

Tälläset "agitreenit" meille sitten eilen kehkeytyi. =D Kivaa oli! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti