perjantai 3. elokuuta 2012

Synttäripoika Elvis 5 vuottaMeidän pienistä pienin ja sievistä sievin Elvis täyttää tänään 5 vuotta <3
Kotiväki halaarutistaa sankaria ja saattaa olla, että ekstraherkuille löytyy ottajansa. ;)

Synttärireissuakin on tiedossa, kun lähdemme koplan kanssa muutamaksi päiväksi tuonne Keski-Suomeen tourneilemaan =)

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Eloisaa elokuutaEnsiksi tärkein; Elvis on toipumaan päin. Ruoka maistuu ja poika on kaikinpuolin normaali. Antibioottikuuri jatkuu vielä muutaman päivän ajan ja erikoisruokavalio hieman pidempään. Mami on huojentunut.

Alkuloma ollaan vaan totaalisesti lomailtu. Tehty sitä mitä huvittanut ja mitä on jaksettu. Odottavista kotitöistä jne ei olla jaksettu ottaa minkäänmoista stressiä. Ollaan nautittu pitkistä lenkeistä, uimisesta ja tuttujen tapaamisesta.

"Käyn ahon laitaa..."


Heta ja Nelli on piipahdelleet koplan luona kylässä. Tässä kuvia, kun kopla vei heidät iltariekuille pelloille.

Riehumista pellolla


Liikennesäännöt hukassa?!


Etsi Elvis!


Dea ilta-auringon hehkussa


Nane ystäviensä Hetan ja Nellin kanssa


Alkuviikosta menimme oman perheen kesken uimaan Röykkään. Ajattelin kokeilla onnistuisiko prinsessan itsenäisesti uimaan saaminen helpommin pelastusliivien avuin. Deahan siis tykkää uida, mutta odottaa prinsessa-kohtelua, joten tähän asti neiti on aina nostettu uimaan ja keppiä hakemaan. Ja kuulkaas, sehän onnistui. Ei aikaakaan, kun neiti tajusi, että hän voi ihan itse lähteä rannasta pidemmälle kepin perään, ilman sylittelyä. Nane tosin oli ihan huuli pyöreenä, kun sai kilpailijan kepeistään. Tähän asti se kun on saanut pulailla ihan yksikseen pidemmällä. Elviskin otettiin pariin kertaan uimaan liivit päällä, mutta sen mielestä on totisesti riittävää uida kierros tai pari ja sen jälkeen jatkaa rantaleikkejä. Ja sen me hänelle suomme.

Vanha kuva kaksosista uimassa


Tässä vielä tällä viikolla muutama päivä kotosalla ollaan ja ihmetellään ja sen jälkeen lähdetään minireissulle Keski-Suomeen, mami+koirat. Sitä odotellessa. =D