sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Agimölleilyä ja Helsingin näyttely

Ensimmäisestä työviikosta loman jälkeen selvitty. Huh. Koirat ovat varmasti myös nauttineet arkirytmiin palaamisesta, koko loma kun tuli enempi ja vähempi lennettyä siellä sun täällä. Arki tutuissa uomissaan; lenkkejä sekä treenejä, niin ohjattuja kuin omatoimitreenejä. Kerrotaan kuitenkin lyhyesti loman viimeisen päivän tunnelmista agimöllikisojen merkeissä sekä tämän päiväisestä Helsingin näyttelystä.

Viime sunnuntaina siis lähdimme talkooväeksi Hyvinkään koiraurheilukeskuksen agiepiksiin. Ja koska koirat nyt oli kaikki matkassa ja hävittävää ei ole, niin ilmoitinpa sitten pojat karkeloihin mukaan. Elviksen kanssa teimme minien hyppyradalla kaksi vitostulosta, näillä 3.sija. Elvis oli koko pikkumiehen olemuksellaan niiin onnellinen päästessään hömpsöttelemään <3 Täällä video Elviksen ja mamin hupsuttelusta. Oman rävellyksen katsominen ei ole kaunista, mutta mä nautin, kun näen miten iloinen Elvis on päästessään kirmaamaan. Nanenkin kanssa kävimme medimölleissä yhden radan verran, tästä tuloksena 30vp. Mulla jäi Elviksen ohjaus liikaa päälle ja en muistanut varmistella esteiden suoritusta Nanelle tarpeeksi. Nane silti nautti kovin ja musta sen kanssa on kiva mennä, kun se selkeesti tykkää siitä, että Me yhdessä tehdään <3 Tänään sitten vuorostaan olimme viimeisessä Suomen kamaralla järjestetyssä näyttelyssä tämän vuoden osalta. Mukana mulla reissussa koko poppoo. Tosin vain Dean ja Nanen käydessä kehässä, Elviksellä kun on ikuinen SohvaChampion-titteli jo taskussaan ja näin ollen se ei enää sertejä kaipaa ;) Kyseessä oli siis Helsingin näyttely Tuomarinkartanon vinttikoirakeskuksella. Tuomarina Maija Heinilä, Norjasta. Mä olen useamman näyttelyn ajan jo harmitellut sitä, etten mä osaa Nanea kunnolla liikuttaa, joten tänään Nane sitten sai Sirpasta vara-handlerin. Hienosti meni! Nane esiintyi ja liikkui todella hyvin. Kiitos handlauksesta Sirpa. Arvostelu alla kuvan kera. "Erinomainen tyyppi. Urosmainen katse. Korvat hieman etäällä toisistaan. KOhtalaisesti kulmautunut edestä, hyvin takaa. Erinomainen luusto. Kokoon nähden lantio voisi olla paremmin pyöristynyt. Kantaa häntäänsä hieman korkealla. Liikkuu hyvin ja pitkällä askeleella ja yhdensuuntaisesti. Avoin ja ystävällinen luonne."
AVO ERI2

Nane ja Sirpa kehässä. Kuva Tiina Hovi.


Dea pääsi hupsuttelemaan kehään mamin kanssa ja hienosti mein ilopilleri esiintyi ja liikkuin. Vallan kivan arvostelunkin saaden.
"Hyvänkokoinen narttu. Saisi olla täyteläisempi kuono-osa. Hyvät mittasuhteet. Keskivahva luusto. Riittävästi kulmautunut. Kaunis karvapeite. Erinomainen sukupuolileima. Liikkuun pitkin askelin. Avoin luonne."
AVO ERI

Hyvin tyytyväinen olin päivämme saldoon. Tässä lyhykäisyydessään kuulumisia. Katsotaan kuinka paljon tässä seuraavien viikkojen aikana ehtii blogia päivitellä, nyt kun taas työt syövät suurimman osan päivistä ja illat kuluvat niin nopeasti ihan arkisten touhujen parissa. Syksyisen kaunista alkavaa viikkoa kaikille toivottelee poppoomme!

P.s. Blogspotin rivivaihdot ei sitten taaskaan toimi, joten ylläoleva teksti on sitten taas tolleen tympeesti putkeen kirjoitettua. =(