keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Salmen seikkailulla

Eilen kirpsakan pakkasen siivittämänä (-17), lähdimme seikkailulle Salmen ulkoilualueelle, seuranamme Anu ja tytöt. Lenkki uhkasi jäädä parkkiksella pyörimiseksi suuntaa etsien, mutta onneksi puhelin on keksitty ja sen toiseen päähän mahdollisuus saada ihminen, joka alueen tuntee. Niimpä siis pääsimme matkaan ystävällisten lenkkiohjeiden kera. Ja kyllä me nautittiin! Aurinko pilkisteli niin kirkkaasti liki koko lenkin ajan ja pakkanenkin lauhtui (poislähtiessä vain -10). Koirat saivat temmeltää keskenään ja siinä tohinoidessaan taisivat nekin unohtaa pakkaspeikot, jotka kylmässä maassa vaanivat. =D

Pysähdyttiin lenkin lopussa taukopaikalle, missä oli mahtavat maastot myös kuvailuun. Niimpä poppoo pääsi poseeraamaan hetkeksi. Toiset ei ois malttaneet lopettaa poseerausta millään ja toisille paikoillaan pysyminen tuotti suuria vaikeuksia. Eihän sitä vaan voi nököttää paikoillaan, kun on paljon muutakin (mielenkiintoisempaa) puuhaa (T.Nane). Tässä kuitenkin muutama kuva Salmen seikkailulta.

Poppoo poseeraa (lukuunottamatta Nappulavaaran Hyrrää)


Nane ja tytöt


Riina, Bodil, Pirre, Nane & Elkku


Se pieni, suloinen mies <3


Prinsessan talvinen poseeraus <3


Yhden kuvan (tuurilla kahden) hyrräjuntteri <3

sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Nantsu kävi liitelemässä

Lauantaina Nane pääsi siskonsa Tipin kanssa liitelemään Sporttikoirahallille, minne oltiin varattu extempore-vuoro Satun kanssa. Nane oli intoa ja tohinaa täynnä ja meillä oli kivaa! Otettiin muutamilla hypyillä pikku ohjauskuvioita sekä tämmöistä pätkää.Siis takaaleikkusharjoituksia. Yllättävän hyvin sujui siihen nähden, että Nanunen ei ole juurikaan säännöllisesti liidellyt. Ja mikä parasta, me tehdään edelleen yhdessä! Ja Nanellakin näyttää olevan huisin hauskaa mamin kaa touhutessa. Mami ei vaan aina meinaa muistaa, että Nanea pitäisi ohjata erilailla kun Elkkua. ;) Jospa mä kesäksi saisin Nanellekin treenipaikan ryhmästä.

Iltapäivästä tuli Maaju ja koissut lenkki- ja kahvitteluseuraksi. Dea on edelleen niin hauska, kun Lucan seura kelpaa sille (yleensä ei pojista juurikaan välitä). Käy niin häntää heiluttelemassa ja lirkuttelemassa Lucalle. Ja junnujuntterit Nane et Cassu löysi yhteisen sävelen lenkkipoluilla, ne rillas ihan huolella keskenään. Nanesta vain tyhmää oli, kun Cassun turkki oli liukas eikä siitä oikein saanut kunnolla kiinni. ;) Elvarilassa koko poppoo malttoi rauhoittua mammojen kahvittelujen ajaksi. Välillä toki piti leluja roudata näytille, josko kävisi flaksi. =D

Koirilla on nyt ainakin ensi viikon "mamiloma", kun emäntä on sl:lla. Tämä tietää siis päiväsaikaan pitkiä lenkkejä (tai useita lyhyitä, mikäli pakkaslukemat on sitä mitä on luvattu). Yhdessäoloa siis tiedossa ja ehkäpä me muutakin keksimme päivien ratoksi. =D Hiphei ja alkavaa viikkoa kaikille!