keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Sääasemamme ennustaa: Huomenna luvassa...Scorchio!

Kotoinen "ilmatieteenlaitoksemme" ei paljon muuta lupaile, kuin jatkuvaa hellettä ja aurinkoa tuutin täydeltä! Todella mieltä ylentävää sitä tihrustaa aamusella ja todeta, että kattomattakin ois tienny. =) Tämä tarkoittanee sitä, että meidän poppoolla jatkuu iltalenkitykset myöhempään, kun on (tai sitten ei) hieman viileämpää.

Eilen käytiin taas pulaamassa Röykän laguunilla, mukana menossa myös isäntä ja eno. Kerrankin ei oltu ainoita, jotka halusivat itseään viilentää kuumana päivänä, vielä ihanan lämpimässä järvivedessä. Omalle, yksityiselle laguunillemme oli saapunut kolmen virolaisen miehen kopla nauttimaan uimisen iloista. Hyvin iloista meininki olikin. Etelänaapurin miehet olivat Suomen suvessa intoutuneet hyvin estottomiksi ja näin ollen saimme todistaa beachstripshowta ja naakke-uintia keskellä lämmintä iltaa. ;) Eipähän ainakaan meidän poppoon pulailut haitanneet ketään. Totesivat vaan, että hyvä jos koirilla on kivaa. =D Ja niillähän oli.

Tässä toissaillalta muutama kuva ilta-aurinkoiselta lenkiltä.

Hän ulvoo kuutamoon...


Prinsessa poseeraa jälleen, uudestaan ja aina vaan


Henkka-eno leikitti kolmen koplaa


Minäkö hakenut keppejä? En ikinä ;)


Putte-poika- piinkova pinkoja


Kolmikko ilta-auringon hehkussa


Loppuun järjen riemuvoiton ilmentymä

sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Piru Mähän Sanoin...

...aka PMS. Toissailtana meidän neidillä alkoi kurjaakin kurjempi puklutauti eikä syömisestä ollut tietoakaan. Vettä litki minkä kerkes ja hetken päästä puklautti pikkaisen samantien ulos. Vääntelehtikin siihen malliin, että massukka on pipi. Sitähän jo suolitukosta ym. mietittiin? Kunnes tänään... Avot, juoksuthan ne oli alkaneet! Jotta näin. Oishan sitä pitänyt tajuta, vaan ei. Meidän isäntä se toissailtana tuumaili kyllä ihan ääneen, että mahtaisko olla PMS:t Tepsulla. Johon minä tuumailin, että eiiiii, kun vasta elokuun lopulla pitäis olla juoksut tuloillaan. Juoksuväliä tuli nyt sitten 5kk ja jos suunnitelmat pätee, niin nämä olisivat laatuaan myös viimeiset tämän neitokaisen kohdalla. Parin viikon päästä oleva ja juurikin tärpeiksi ajoittuva SawoShow on Dean osalta nyt siis peruttu (matkaan tulevien salskeiden nuorukaisten vuoksi). ;)

Kun PMS:t helpotti...


...näin reippaasti neiti jaksoi jälleen poseerata


Heku-eno ja mupsut. Huomaa Putte Hekun oikealla puolella kerjäämistemppuaan tarjoamassa ;)


Nane karjuu: "Pistäs nyt ne herkut jakoon mitkä lupasit, jos poseerataan nätisti"


Pikku paimenet ovat kovin väsyneitä, kun tänään piti vahtia monen monta tuntia erään pienen miehen touhuja herkeämättä ;)