maanantai 15. elokuuta 2011

Helsinki ryhmis 14.8.2011

Eilen Tuomarinkartanossa ryhmänäyttelyssä Dean ja Nanen kanssa. Paljon odotusta, odotusta, odotusta... Odotusta liki puutumiseen asti. Naperot jaksoivat kuitenkin reippaasti pitkän rupeaman odottelua, jonka jälkeen jaksoivat vielä keikistelläkin mallikelposesti. Tuomarina kasvattajatuomari Gwen Beaden Iso-Britanniasta.

Dea
"3 year old bitch. In good coat of correct texture. Good reach of neck and pleasing outline. Well bent stifle and let down hock. Moved with drive. Dark eye. Correct placed and well used ears."
Tulos AVO ERI4

Nane
" 2 year old tri. Ideal size with good bone and substance.Well angulated with good depth of chest and good rib. Well bend stifle and low set hock. Balanced head with dark eye. Sweet expression. Strong underjaw. Moved with drive."
Tulos AVO ERI4

Dea-neidillä ei meinannut oikein seisominen maassa paikoillaan luonnistua. Neiti oli koko ajan tarjoamassa istumista tai muuta härvellystä. ;) Se on pitkän odottamisen varjopuoli. Actiona kun on saatava, hinnalla (kalliilla näyttelymaksulla) millä hyvänsä! =) Tuomari tuli meille sanomaan laittaessaan Dean neljänneksi avo-luokassa, että "She's beautiful. She needs still some time, but she moves extremelly beautifully." <3 Mieltä lämmittäviä sanoja <3

Nanella puolestaan liikkuminen hieman takelteli. Tai paremminkin ehkä mun liikkuminen. Ekalla rundilla Nane peitsasi paikoitellen. Tuomari pyysi liikkeet uudestaan, sitten otettiin iloisia loikkia. Tiedän, että Nanen kanssa pitäisi mennä nopeampaa tahtia, mutta mä varjelen niin itteäni kaatumiselta ja loukkaantumiselta.. =( Ne hetket kun Nane liikkui kauniisti oli tuomarin mielestä hyvää liikkumista. Kilpailuluokkaan Nanen vei kasvattaja-Era. Edelleen Nane kyllä pomppelehti, mutta vähemmän liikkeiden nopeutuessa. Voihan se olla, että Nanella on jumia jossakin päin kroppaa, pitäisi saada varatuksi aika hierojalle.

Mukava päivä, vaikkakin täynnä odotusta...