keskiviikko 22. elokuuta 2012

Elviksen kuulumisia ja Kultapupusia

Ensiksi Elvikseltä terveiset; vointi on hyvä, ruoka maittaa (edelleen sama id-mössö, id-nappula, raejuusto jne linja), vinkulelut piippaa ja oman äänen satunnainen ihasteleminen pihalla kimeiden ilohaukkujen kera ilahduttaa aina. =D Kunkun valtakunnassa siis kaikki hyvin. <3 "Kaikki okeeei!" terkuin Elkku ( Taas b-spot ei suostu rivinvaihtoihin..)


Eilen kävin Inkoossa ihastelemassa ja lällyttelemässä Priiman vähän päälle kaksiviikkoisia kultapupusia <3 Voi että ne oli liikkiksiä. Simmut kaikilla auki ja pienet suut hamusivat puseroa ja sormia. <3 Yhdellä jo vipatti häntäkin paijatessa. <3 Vähän jo yrittivät toisiaankin hamuta leikin tapaan. Tärkeintä pienten maailmassa oli kuitenkin äidin hellässä hoivassa köllöttely ja ahkeraan, ahnaasti syöminen. ;) Tässä lääkettä pentukuumeisille.

Äidinrakkautta <3

Sisarusten lämpöä


Pikkuinen nenu ja pikkuinen kieli - onnellinen on uinuvan mieli


Lisää kultapupusten kuvia löytyy täältä.

Olisin voinut katsella uinuvia ja mönkiviä pikkuisia vaikka koko päivän. Niistä tulee vaan niin hyvä mieli. Kiitos perhe Alanen seurasta!

Illalla sitten iski tälle emännälle kunnolla lentsu päälle. No meneehän se viimeinen lomaviikko näinkin.. =) Ei vaan malttais olla aloillaan, treenitkin tältä illalta jouduttiin jättämään väliin. =( En ota kuitenkaan riskiä, että tauti pitkittyy yhtään enempää kuin mitä se kestää. Aamulla mentiin reippailemaan montulle lenkille ja meinasin pyörtyä matkalla. Illalla pistinkin sitten poppoon isännän matkassa metsään. =) Rauhallinen loppuviikko taitaa olla tiedossa. =)

tiistai 21. elokuuta 2012

Leiritunnelmia 2012

Viime perjantaina lähdimme leireilemään Hämeen shelttien järjestämälle shelttileirille Urjalan Taikayö Campingiin. Tämä oli poppoollemme jo viides vuosi peräkkäin tällä leirillä. Ja aina vaan oli yhtä rattoisaa! Tänä vuonna osanottajamäärä oli melko pieni, ihmisiä tusinan verran ja koiria tuplaten sen. Vaan tunnelma sitäkin tiiviimpi ja avoimempi. Mahtavalla porukalla saimme aikaiseksi hauskan, välittömän tunnelman, joka kesti läpi koko viikonlopun. Ohjelma oli entisten vuosien malliin tuttu; syömistä, kivoja kisoja, illanistujaisia ja väsyneitä emäntiä ja koiria. ;)

Leiriporukkaa asettu taloksi mökkeihin


Lauantaina halukkaat pääsivät trimmausoppiin


Meidän poppoo siistittynä


Lauantaina ohjelmassa oli myös leirinäyttely, luokat menivät väreittäin, pentujen ollessa omana luokkanaan. Tuomarina toimi Saija. Elvis oli soopeleiden 4., Dea trikkien 2. ja Nane trikkien 3. Kävin myös tekemässä hassunhauskan esiintymisen Aldo-pennun kanssa.

Leirinäyttelyn joka väriluokan voittajia


Luontopolun tietovisassa tiimimme "Laholatvat", johon kuului meidän poppoon lisäksi Tuulikki, Mira ja koirat, oli nimestään huolimatta melko välkky. Osa kysymyksistä tuntui haasteellisilta, mutta saimme kuin saimmekin lähes kaikkiin vastattua (arvattua) oikein ja loppuen lopuksi Laholatvojen kutreja koristi voittajien kruunut. =D

Lauantai-iltana saunoimme, grillasimme makkaraa ja herkuttelime letuilla, kävimme laulamassa karaokea ja tanssaamassa valssia. Loppuilta sujui naapurimökissä illanistujaisissa, joissa hilpeistä tarinoista ei meinannut loppua tulla. Kellon tikittäessä eteenpäin ja napsujen vahvistuessa, muuttui jututkin aina vain hilpeämmiksi. Vatsalihakset saivat treeniä. =D

Porukkaa grillikatoksella


Sunnuntaina vuorossa oli rally-tokoa, temppurata sekä hengailua ja höpöttelyä.

Nane temppuradalla


Elvis temppuradalla. Sijottui kolmanneksi.


Kerrassaa ihanan rento viikonloppu mukavassa seurassa. Jos vaan ensi vuonna leiri edelleen järjestetään, olemme me ihan varmasti mukana! Alla vielä vähän leiritunnelmakuvia.

Dean ja Tomun kaverikuva


Harun ja Dean raju vetoleikki, kavereiden kannustaessa


Dea tipuliini


Nane napotintti


Elvis, pieni iloinen leiriläinen


Dea tauolla mamin sylkyssä


Nane kerrankin suu supussa ;)