perjantai 14. elokuuta 2009

Dean liitelyä

Eilen oltiin Tepsukaisen kanssa liitelemässä. Se on liikkis, kun se painaa pitkin baanaa häntä töttöröllään. Sille kai se on sama, mitä me tehdään, jotain kivaa kumminkin, tuumaa Tepsu! Tällä kertaa otettiin alkuun etenemisharjoituksia ja valssia. Hienosti Dee irtoaa, vaikka mä kesän kertojen perusteella muuta oisin luullu. Ehkä se auttaa kun palkkaa lelulla eikä namilla, niin nokka ei vedä suoraan namia kohti. =) Otettiin myös hyppyharjoituksia; nätisti neiti hyppi. =)Harjoiteltiin myös kontakteja. Kontaktin alastulo oli laitettu seinää vasten, sinne nostettiin ja namilautasella pysäytys alhaalla. Meidän Dee ei tykkää kouluttajastamme edelleenkään. Niin kauan kun kouluttaja on ei-koskettamassa, vaikka oiskin lähellä, se on ok, mutta kun kahmaisu käy, Dea kattoo sitä "mitä hel* ilmeellä". Otettiin sitten niin, että mä pidin kii Deestä alastullessa, heti neiti relas. =) Täytyy ens kerralla pyytää, josko muut kurssikaverit tulis pitää neitiä, jos tarvii, ei menis Deeltä pasmat sekaisin. =) Omien vuorojen välissä harjoteltiin nyt sitä paikallaoloa hyppyjen luona. Hyvältä näyttää, jos mä vaan saisin itestäni irti opettaa sitä, se oppis ja osais! =)

Deellä on satavarmasti alkamassa juoksut hetkenä minä hyvänsä. Eräs kurssikaverimme ei oikeen malttanut keskittyä Dean läheisyydessä. Se vinkus ja piippas (eikä oo ollu ainoo uros). Dea istu kun tatti ja katteli vaan ylväänä tätä innokasta kosijaa. ;) Dee on oikee narttu! Lisäksi Dee merkkailee ihan hirveästi ja sillä tulee sellasia "unelmointihetkiä". Se saattaa jäädä yhtäkkiä paikoilleen ja on hyvin haaveilevan näköinen. Välillä saa ihan naksutella ja napsutella et neiti havahtuu. Sarillekin jo soittelin, et taitaa kohta olla rinsessan juossut tuloillaan. Naureskeli, että ihan äitinsä tytöltä kuulostaa, "oireet" ja metkut ihan samat kuin mammallaan. =D Tässä sitten odotellaan. Jospa tuo Elvarin Ada-sisko nyt tartuttais sunnuntaina juoksut Deaankin. ;)

Dee oli vässy kotiinpäästyään, mut jakso urheesti leikkiä poikain kanssa hetken. Sit otin poijjaat portin toiselle puolelle ja temputeltiin. Ne on inania. <3 Herra Täpsy ja Herra Pikku Täpsy. ;) Molemmat napottaa pippurit soikeena mua et mitä sit mitä sit. Otettiin kontaktia, luvan odottamista, maahanmenoa ja ympärimenoa. Ne mitkä Zenkin handlaa jo käsimerkin avuin. =D

Kohta lähdetään reffaileen kavereita lenkin merkeissä. Emännällä tänään ylityövapaa, ihanaa!!! =D =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti