sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Mölliagikisat ja Vaakkoissa velmuilua

Lauantaina suunnattiin mölliagikisoihin Lohjalle, reissuseurana Satu ja Tipi. Meiltä edustettuna koko poppoo, Dea tosin kannustajan roolissa. Päivä oli aurinkoinen ja kivoja kävelyteitä hallin läheisyydessä, minkä vuoksi ei tippaakaan haitannut odotella vuoroamme. Möllien rata oli musta oikein kiva, semmoista melko suoraviivaista mentävää.

Elvis pääsi ensin koikkelehtimaan minimölli-luokassa. Hienosti poika koikkelehtikin. Aina muurille saakka. Ja sen jälkeen. =D En tiedä minkä lällälää-kohtauksen se muurilla sai, se ei vaan suostunut sitä menemään. Kiersi vain. Ja minä pöllönä jäin sitä tankkaamaan, taidettiin saada 3, 4 kieltoa ja tuplahylly muurilta. ;) Muuten musta Elkku toimi oikein hyvin. Ja triplaJee minimiehelle paikoilla pysymisestä lähdössä! <3 Vaan kyllä on kauheaa katsottavaa, kun videolta näkee meidän menoa. Koiran menoa ei voi moittia millään, mutta se oma pyrstöhyyppänä heiluminen, oijoijoi... ;) Miten ihminen ei osaa kulkea selkä suorassa, miten? Ei luulis olevan kovin vaikeaa. =D Elkulle siis tuloksena hyl.

Nane pääsi hetken päästä medimölleilemään. Mua hieman hirvitti, sillä radalla oli A, jota ei olla otettu kuin muutaman kerran ja nekin hihnassa. Vähän sama juttu puomin kanssa (mutta sen ajattelin viedä ihan kädestä pitäen). Päätin, että jos se ei mene ekalla kertaa, skipataan me koko este. Toinen hirvitys oli muuri, sehän on medeillä aika korkea! ei me sitäkään olla otettu medikorkeudella. =O Päätimme tsempata ja yrittää. Nane pysyi lähdössä just sen verran, että sain itteni hilattua ekan hypyn siivekkeen kohdalle. Sitten mentiin. Puomin herra meinasi ohittaa, mutta mamman käsiavustuksella (ja yhdellä väärinpäin alastulolla) me päästiin puomi menemään. Muurin herra hyppäsi no problemo, jei! A:n alla herra mietti, että tämä tämmöinen, menisinkö, "en" ja niin me skipattiin se (ettei satu haavereita, se kun ei ole hanskassa). Tippui meillä vielä rimakin kaupanpäälle jossakin kohtii. Tuloksena hyl. Meillä oli kiva rata, vaikkei ehkä ollutkaan niin kovin loistokas! Liikkistä on kuin Nane niin tykkää maman kanssa mennä <3

Täältä löytyy video möllikarkeoihin
http://vimeo.com/20680961

Sunnuntaina lähdettiin ÄssäT-neitosten sekä Sadun ja Kirsin kera Vaakkoin ulkoilualueelle samoilemaan. Ilma oli aivan mahtava ja mukavassa seurassa vierähti kolmituntinen tosta vaan. Maastot oli upeat ja poppoo sai rillutella sydämiensä kyllyydestä. Emännillä oli kamerat matkassa ja muutamia napsuja tuli otettua. Tässä muutama kuva reissusta.

Elvis Vaakkoin maisemissa


Lentävät Nappulavaaran sisarukset


Hullut pienet lumenjahtaajat


Liikenne sekaisin


Sainpas napattua Nanesta kuvan ennenkun se katos taas omiin puuhiinsa


Elvis ja Sani söpöstelemässä


Sani, Elvis, Saana ja Nane


Nane napotin <3


Dean rakas katse <3