perjantai 1. tammikuuta 2010

Onnellista UuttaVuotta!!!

Uusi Vuosi, Uudet Kujeet! Eikös se niin kuulu mennä?! ;) Tosin mä veikkaan, että tulevakin vuosi menee aikalailla samoilla kujeilla kun edellinenkin... Mutta toivotaan että tuleva vuosi olisi himpun verran edeltäjäänsä parempi. =D

Meillä UV-aatto sujui hienosti! Aamusta saimme lenkki- ja herkutteluseuraksi Marillan, Adan ja Milan. Olipa mukava nähdä Riihimäen neitosia pitkästä aikaa. Toivottavasti seuraaviin reffeihin ei kulu ihan yhtä pitkää aikaa, kun nyt tässä joulukuun tohinassa on mennyt. =)

Illasta lähdettiin kuuden aikaan vielä vikoille pissoille, ennen "sotatantereelta" totaalivetäytymistä. Sotatila oli jo alkamassa, lähellä ja kaukaa paukkus ja rätisi, mutta onneksi poppoo ei paukuista välittänyt. Paukut noteerattiin, mutta niitä ei pelätty. Samalla ulkoilureissulla toivotettiin myös vieraat tervetulleiksi, kun Satu Ässä-neitien kera saapui aaton viettoon Chez Elvarilaan. Muutamaa hetkeä myöhemmin toivoteltiin vielä Luca-poika emäntineen tervetulleiksi ja sittenpä aloiteltiin yhdessä aaton viettoa. Rauhallisesti aatto sujui; sisälle ulkomaailman häly ei liiemmin kuulunut, joten ilta ei poikennut normaalista illasta ollenkaan. Kakarat temus kuten aina ja actionia riitti. Nähtiimpä illan aikana uuden rakkaustarinan alkua á la Tipi ja Luca, "baaritappelua" á la Dea ja Tipi, aarteen etsintää á la Saana ja Sani, mammanmussuilua á la Elvari ja Zen ja rentoutumista á la koko poppoo! Ainiin ja alkoholisoitumista á la PuluPeippoSieppo! ;) Keskiyön aikaan istuttiin sohvalle, avattiin sälekaihtimet ja ihasteltiin taivaan väriloistoa. Koiratkin pikku nenut kiinni ikkunassa ihemtteli upeaa valoshowta. Ja tietenkin loisteliasta ilotulitusta säesti se ainut ja oikea Helmut Lotti! ;) Vuosi vaihtui siis mitä parhaimmassa seurassa mitä olla voi! Kiitos Satu ja tytöt sekä Maiju ja Luca! <3 P.s.Toivottavasti kelleen ei jäänyt traumoja UltraStarista..... ;)

Poppoomme tahtoo kiittää menneestä vuodesta kaikkia niitä ihania ihmisiä, jotka ovat arkeemme ja juhlaamme tavalla tai toisella kuuluneet. Ilman teitä kaikkia elämämme olisi monin verroin värittömämpää! Erityisen lämpimät ajatukset haleineen lähtee upeille ystävillemme Sadulle, Saanalle, Sanille ja Tipille (sekä Sissille "siellä jossain") teidän kanssa jaetut ilot tuntuvat kolminkertaisilta ja surut helpottavat, aika ei koskaan käy pitkäksi, vaan elämä on yhtä suurta yllätyksellistä seikkailua teidän kanssa tassutellessa! <3 Lämpöiset halit ja kiitokset myös kasvattimammoille, Sarille, Eralle ja Kristinalle, näistä kolmesta "kultahippusesta" sekä kaikesta tuesta vuoden varrella! <3 Kaikille muille: sukulaisille, ystäville, tuttaville, hauvojen sisaruksille perheineen, treenikavereille, kouluttajille, vuodestamme onnellisen tehneille; lämpimät halit myös teille! <3

*Muokkaus ja hihitys* Kortista oli jäänyt lopputavu pois, mutta tarkoitus lienee selvä! =D

keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Ystäviä kuvina... <3

Varoitus: blogimerkintä kuvapainotteinen! Sadut ovat olleet ahkeria kamerojen kanssa, vaikka kuvausilmat onkin olleet melko haastavat (harmaata, lumisadetta, valkoista, valkoista). =D Haastavat tai ei, ne tytöt osaa ja kuvat on olleet kiva piristys sähköpostin avatessa! Jaetaan teille muillekin!

Ensimmäisen kuvasatsin kuvannut Tuomelan Satu kimppalenkiltä 20.12. Mukana menossa; Saana, Sani, Tipi, Nati, Java, Elvis, Dea ja Zen.

Neenu-neidin poseerausta kimppalenkin lomassa...


Elvari-muru lumisissa tunnelmissa...


"Me osataan kerjäämisen jalo taito, voitko olla eri mieltä?!"


Ryhmäkuva; Elvis, Dea, Zen, Nati, Saana, Sani ja Tipi
Java oli mun taskulla ettimässä namia, siksi uupuu.. ;)


Elvis ja Ladyt, Dea, Saana ja Nati <3 Mikä hurmuri hän onkaan...


Sitten pienet, pienet pienokaiset; Java 4kk ja Nappikset Tipi ja Zen 8kk+
Sissus, että ne osaa napottaa nätisti... ;)Seuraavasta kuvamateriaalista vastuu Tuomisen Sadulla. Kuvat lenkiltä 28.12, menossa mukana ystävyspoppoo Saana, Sani, Tipi, Elvis, Dea ja Zen.

Elvis "hippilookissaan", meno parhaillaimmillaankin sellaista, että trumpetit vaan lepatti ja liivi liehu...


Koko poppoo kasassa <3


Ystävykset Dea ja Sani <3


Meirän "pallinkaiset" Zen ja Elmo


Kolmen tottelevaisen kopla; Sani, Dea ja Elvari


Elvis se tahto poseerata ihan yssikseenkin...


Loppuhuipennuksena; Zen kera "lumisten timagiensa".
Liikkuminen ajoittain hankalaa, mamma pelasti!


Vuosi kulkee uhkaavasti jo kohti loppuaan... Täältä lähtee jo kiitokset kaikille meidän kanssa mettässä tarponeille, lenkkejämme mahtavalla seurallaan piristäneille! Te olette kultaakin kalliimpia!!! <3 <3 <3 Ensi vuonna jatketaan samaa tahtia, eikö? ;)