torstai 30. syyskuuta 2010

"Minun ystäväni on kuin villasukka...

...joka syksyllä lämmittää.
Ja minun ystäväni on kuin niitynkukka,
joka saa minut hymyilemään.
Ota tassusta kiinni,
tule kanssani rantaan,
vien sinut katsomaan,
miten aurinko laskee puiden taakse
ja saa taivaan punertamaan."

Pieniä karvatassuystäviä on mahtunut viikkoon. <3 Lenni "Pärsky" Lokinpoikanen lenteli jälleen luoksemme hoitoon isäntäväkensä reissun ajaksi. Lenni on jo niin vakikävijä meillä, ettei se ollut moksiskaan ympäristön vaihdoksesta. Meidän poppoo on myös jo niin tottunut Lennin satunnaisiin visiitteihin, ettei nekään olleet millänsäkään Pärskyn ilmaantumisesta kuvoihin. Dea liekutteli vieraan tervetulleeksi villein hännäheilautuksin ja se on paljon Tepsulta se, sillä neiti ei liiemmin pallikkaista välitä. Lenni on kuitenkin lunastanut neidin hyväksynnän ja saavuttanut jonkin sortin kiintymyksen. =D

Alkuviikosta muutamana iltana lenkkiseuraksemme saimme jälleen pikkuneiti-Nästin. Pojat etenkin ovat kovin tykästyneitä uuten ystäväänsä. Dea lähinnä roikkuu Nanen hännässä, yrittäen komentaa junnua olemaan kunnolla. Toisaalta Dea on kovin onnessaan saadessaan privaattileikkiaikaa Elkun kanssa. Usein kun Elkun ja Tepsun leikkiessä Nane tahtoo roikkua Deassa kiinni mustat sukat jalassaan. =D Tässä muutamia kuvia poppoon rillutteluista.

Nane kummastelee missä on pito?!


Nästikin osaa jo!


"Et muuten karkaa!"


Elkku juoksuttaa uutta pikku ystäväänsä


"Minä kans ku kaverikin"


Leikki nimeltään keppitaisto


"Läheks ottaa kiinni?!"


Dea-prinsessa <3


Prinssi Eduardo I


Semmosia ystävähöpsötyksiä meillä =D

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Eipä juuri mittään erikoista

ole meidän viikko sisältänyt. Arkisia metsä/peltolenkkejä ja kotona aktivointileikkejä. Poppoo ollut kuitenkin tyytyväinen. Kuvailla en ole juurikaan jaksanut, mutta yhtenä iltana nappasin canonin matkaan pelloilla käydessämme. Tässä muutama kuva koplalaisista.Perjantaina saimme lenkkiseuraksemme ihastuttavan 13-viikkoisen lapinporokoiraneiti Nästin. Uusi "tyttöystävä" oli erityisesti mieleen Elkulle ja Nanelle. Nanea vain kovin harmitti, kun painiessa Nästin kanssa se ei saanut otetta neidin "tukasta", sillä kun semmoista ei liiemmin ollut. ;) Elviskin intoutui leikittämään uutta tyttöä, vaikkei se pennuista liiemmin välitä, tässä neidissä kuitenkin oli ilmeisesti "sitä jotain". Dea tyytyi katselemaan touhua sivusta, aina toisinaan kuitenkin poikien hännissä roikkuen ja niiden menoa rauhoittaen. Taisi neiti tuumata, että yks nainen tässä laumassa on ihan riittävästi. ;)

Lauantaina Nane lähti sanomaan heipat näytelmäkehien junnuluokille. Viimeinen junnukoitos suoritettiin Karkkilassa, jossa tuomaroimassa oli mukava ruotsalaistäti Kristina Purens. Uroksia oli kovin vähän ilmoitettu paikalle. Narttuja oli senkin edestä. Nane kekkusi mallikkaasti ja liikkeet sujui musta oikein kivasti, vähän meinasi emäntä taas vaan askelissaan seota. ;) Ei siis mitään uutta. Tulokseksi Nanelle EH2 ja kiva arvostelu. Tuomarin tullessa kättelemään, hän selvensi punaista nauhaa englanniksi sanoin: "Excellent dog with very excellent chest for his age, but his tail... he should keep it more down." Näimpä siis taas, tyttöviiri oli kunnossa. =D Kovin olin kuitenkin tyytyväinen herran tulokseen, tuomari kun ei sieltä lepsuimmasta päästä ole Suomessa arvostellessaan ollut. Tässä Nanen arvostelu vielä.

"Junior hane med god könspräge. Välformat huvud, aningen brettställda öron. Stark hals och rygg. Tillräckligt bakanlagt skuldra. Kort förbröst. Bra bröstkorg. Passande benstommer. Bra pälskvalitet. Rör sig med kort steg."


Tänään lähdettiin poppoon kanssa treffaamaan Elkun agikaveria, Pyry-russelia ja tämän "isoveikkaa", Andy-labbista. Käytiin kiertämässä Alhonniitussa koiraladun reitti ja kyllä kelpas ihanassa syysilmassa talsia tunti ja toinekin. Laumat tuli hyvin toimeen keskenään, vaikka "omiensa" kanssa lähinnä leikkivätkin, lukuunottamatta Elkkua ja Pyryä, jotka selkeesti muistivat toisensa kuukauden näkemistauosta huolimatta. =D

Elkku, Andy ja Pyry


Neena se jaksaa aina poseerata


Nanesta ei taho saada kun näitä älyväläyskuvia, siis kassokaa ny tota kieltä...se ei vaan malta pysyä siellä suussa... ;)


Lenkin lomassa vähän tokoiltiin...


Pypy pääs malleilemaan, ilme kertoo, jotta kaverit hirnuu jossain selän takana.. =D