lauantai 29. kesäkuuta 2013

Treenejä, lenkkejä, mölleilyä ja kehäketkuilua kesän ratoksi

Äkkiä tää kesä tuntuu hujahtavan kaikkea puuhatessa ja lomakin lähenee, vaikka siihen vielä tuskaisen pitkät neljä viikko vielä onkin. =) Mutta kyllä se alkaa, aikanaan... =) Arki-illat kuluvat pitäkälti lenkkien parissa, tää valoisuus on ihan mahtavaa, kun pystyy illalla taapertamaan metsissä tai pelloilla ihan niin myöhään kuin tahtoo, eikä ole hoppua juosta pimeyttä pakoon sisälle. Helteet ovat toki verottaneet hieman noita ulkona vietettyjä tunteja, ihan heti suoraan töistä on turha kuvitella lenkille lähtevänsä, sen verran nihkeän kuumia on jotkin päivät olleet. Silloin on ollut parempi odotella illan viileää saapuvaksi. Tässä muutamia peltolenkki/leikki kuvia. Menossa mukana Mariannen tytöt.

Natsi-Dee vahtii porukan menoa


Nelli ja Nane riemuissaan keppileikeistä


Minun tytöt <3

Rakanat riemuissaan <3

Dea kesätukassaan <3

Ei niin järin nerokkaan näköistä porukkaa... ;)


Nelli, Dea ja Maj


Treeneissä ollaan käyty tiistaisin Nanen ja Majn kanssa. Dea hoitaa mallikkaasti ( ja kuuluvasti) joka kerta cheerleading hommansa. =) Majn kanssa edelleen otettu pääasiassa yksittäisiä esteitä ja pientä "rataa" (putki-hyppy-putki). Neiti alkaa päästä jyvälle agilityn ihanuudesta ja malttaa hienosti jo keskittyä. Nanen kanssa ollaan otettu myös yksittäisten esteiden harjoittelua sekä ihan ratoja. Nane on kehittynyt paljon, mamma ei vaan tahdo pysyä kehityksessä mukana. Mut enivei, mä oon noiden mielestä silti maailman paras ohjaaja ;) Ja hymyssä suin on saanut joka treeneissä olla ja sieltä lähteä. Se kertonee tarpeeksi.

Perjantaina lähdettiin humputtelemaan agiepiksiin Nummi-Pusulaan Nanen kanssa, Marianne ja Nelli seuranamme. Rata oli mukava, pääosin pelkkää suoraa ja muutamat ohjauskuviot. Kentän pohja oli todella... krrhhhmmm....kauniisti sanottuna ; kaamea, upottavine hiekkoineen ja isoine kiven murikoineen! Kengät uppos ja tuntu kun ois juossut juoksuhiekassa... Kisat itsessään oli hyvin järjestetty. Eka rata meillä meni ihan hubailuksi 105 virhepisteen verran ;) Nane ei ollut ihan kuulolla ja kun mulla kerran menee pasmat sekaisin niin siinä on hubailun ainekset valmiina. =) Tavoitteena oli petrata tuosta tuloksesta seuraavalle radalle ja petratiinhan me. Toiselta radalta tuloksena 5vp (juoksi vikan hypyn ohi, siitä siis kielto). Olihan tuollakin radalla hakemista, mutta paremmin suoriuduttiin. =) Saimme kuitenkin juhlistaa Mamia ja Nelliä, jotka menivät ja voittivat minimöllit! =)

Lyhyiden yöunien jälkeen oli vuorossa tänään toisenlaiset karkelot, kun lähdimme PinniPunniPipariPesosen kanssa Tuusulan näyttelyyn treenaamaan kehäketkuilua. Vuoroamme saimme odottaa jonkin aikaa, mutta oli kiva tavata tuttuja ja katsella kaatosateessa kehässä juoksevia hulluja koiraihmisiä ;) Maj relas nukkuen mun sylissä odotellessamme. Maj esiintyi sievästi ja liikkui reippaasti. Tuomarina tänään oli Peter Bailey Englannista. Tulokseksi Majlle ERI. Olin ERIttäin tyytyväinen pikkukirpun suoritukseen ja tulokseen. Mun mini-kettu on <3 Tässä Herra Baileyn antama arvostelu: "A nice well balanced bitch who needs to be stronger in bone and body. Coat and condition excellent. Lovely eyes. Very good expression. Very good movement." JUN ERI Kehäketkua väsyttää...

Tässä vielä loppuun Nanen tadonnäyte jäätelöpurkin jämien syömisestä...


"Tässä sitten lopputulos, kun purkista on saatava jokahinen pisara ulos..."