lauantai 1. joulukuuta 2012

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Rokotusreissu ja kaverikuvia

Maj pääsi tänään toistamiseen eläinlääkäriin rokotusreissulle. Mami sai olla hyvin ylpeä kauniisti ja reippaasti käyttäytyvästä pikku nääpiöstä. "Neuvolan" puntari näytti 3700g, eli aikas samoja lukemia kuin meidän omakin vaaka. Sydän kuunneltiin ja korvat tutkittiin. Rokotuspiikkiä ei huomattu nakin ahmimisen lomassa. Silmät Majlla vetistävät ja ell mukaan silmien vuotelu johtunee ahtaista kyynelkanavista (Elviksellä oli tätä samaa pentuna) ja saattaa olla, että tuuli/pöly/hiekka jne altistaa vielä lisäksi tälle vuotelulle. Suussa oli eläinlääkärille yllätys, kun sieltä puuttuikin jo pari alaetuhammasta. ;) Hampaat itseasiassa lähtivät molemmat tänään. Muutenkin Majn hampaan nökeröt on aika hassun onnettoman näköiset pikku taltat. Silti ne nökeröt iskeytyneenä käteen tuntuu aika tavalla. =) Saatiin hampaiden pesuohje eläinlääkäriltä matkaan, vaikka se entuudestaan tuttua onkin. Nyt kun alkaa The Massive Taltat kasvamaan suuhun, niin pitääpä alkaa Majtakin totuttamaan hammastahnaan ja -harjaan.

Tässä muutamia kaverikuvia lenkiltä, jossa tohisteli Majn ja kaksikon lisäksi pommit Heta ja Brassi, Nelli ja Santtu-suomenlapinkoira. Meno oli vauhdikasta.

Muruset niin näpsäköinä


Maj karkasi kuvasta sadasosa sekunti kuvan ottamisen jälkeen...


Tummat ja tuliset


Mane-mies <3

Tenttu-akka <3

Loppuviikoksi on kivaa aktiviteettiä tiedossa pikkujoulujen ym. muodossa. Ihan kiva, sillä kyllä tää kaamosaika osaa olla masentavaa pimeine aamuine ja iltoineen. Joten enempi kuin tarpeeseen tulee jutut mitä odottaa innolla.

tiistai 27. marraskuuta 2012

16-viikkoinen Lilliputti

Majlla tuli eilen täyteen ikää kokonaista 16 viikkoa. Painoa neidillä oli 3700g ja korkeudeksi sain saman mitan kuin viime viikolla, eli 27,5cm. Ehkä neiti ei todella ole kasvanut viikossa yhtään tai sitten on vika mittaajassa. ;) Pennupalleroisuus alkaa pikkuhiljaa hävitä olemuksesta ja tilalle on tullut jalkaa ja pitkää ripahäntää.

Nopeat kuvaussessiot illan päätteeksi


Lilliputti napottaa


Lipilutti ketkuilee


Tokihan kaksostenkin piti päästä pöydälle herkkuja saamaan. Nane niin täpäkkänä.


Dea-prinsessan söpöstelyä


Ilmeellä "Minä pieni, viaton ja suloinen"