lauantai 19. syyskuuta 2009

Tico-ticoa ja lauantaina shelttitreffausta Oitissa...

Eilen meillä kävi kauan odotettu pikku-vieras, 10-viikkoinen Tico-poika. Ticon tulosta on kuultu sen syntymästä asti ja nyt tämä vallaton vesseli tuli näyttäytymään Elvarilaan. =D Aivan hurmaava pusupoika olikin. Elvari ja Dee ensinuuskujen jälkeen totes, et vauva yöks ja paineli nukkumaan sohvalle, mutta Zen jäi tutustumaan pikku kaveriin vähän lähemmin. Ensin Zenin piti haistella "ookko nää tyttö vai poika" ja sen jälkeen armotta mussuttaa huulilla, vaikka poika olikin kyseessä. Voi mein Zembaa... =) Yhdessä ne sitten vähän tutkaili Elvarilan lelutarjontaa ja juoksivat lelujen kanssa, leikin poikastakin yritettiin. Tosin Zenin iskiessä leikkiasentoon ja päästäessä leikkiinkutsukiljaisut pikku kaveri meni ihan hoomoilaseksi ja mietti et "miks sä kaveri kiljut". =) Niimpä leikit oli lähinnä takapuoli pystyssä törröttämistä ja komentelua. =) Tässä muutama kuva Tico-tico tapaamisesta.

"Kuka nää oot, moon Zen!"


"Kato kuin hieno köysilelu mulla on"


Hämärää rallia á la Zen ja Tico-mies


Tänään suunnattiin aamulenkin jälkeen Oittiin shelttimiittiin Dean siskonpoika Ranetsun hoodeille. Värikäs lauma olikin vastassa odottamassa; shelttejä tottakai, mutta mukaan mahtu yks jos toinen toisenkin rodun edustaja. Paikalla olivat:
*Talon väki; Veera + sheltti Rane, leonbergit Pimu ja Wille,
* Sari, Eikka, Perttu + mittel Karkki, collie Venla sekä sheltti Cenylla
* Merja + sheltit Olga ja Ninni
* Pekka, Charlotte, Annette + sheltit Lyyti ja Nana
* Mallu + leo Dare
* Satu + kaikkien koirat varalla (koska Nati edelleen mammalomailee) ;)
Ja tietenkin meidän poppoo kokonaisuudessaan... =D
Tehtiin pikku pyrähdys metsässä, jonka jälkeen suunnattiin laavulle metsän siimekseen. Sielläpä se mässyttely sitten alkoi.. ;) Parit makkarat nassuun seuraillen koirain puuhia, nauttien ihanasta syyspäivästä kivassa seurassa, ei taida paljon mukavampaa tapaa olla viettää lauantai päivää! Koirilla vilskettä ja melskettä riitti pistäessä tannerta tömisemään laavun ympärillä. =) Laavulla hengailun jälkeen suunnattiin Ranetsun kotiin vielä jälkkärikaffeille. Ja mässyttely jatkui Veeran suussa sulavilla leipomuksilla... =) Pihamaalla koirat tutustuivat Ranen kotipihaan ja leikkiä tohistivat keskenään. Neljä tuntia reissussa vaati veronsa, kun aamusta asti oltiin touhuttu jo muutenkin. Kotimatkalla meillä vedeltiin sikeitä ja kotiinpäästyä vähän nappulaa naamaan ja uudelleen nunnumaan. saas nähdä koska heräilevät vaatimaan lisää puuhaa. =D Kiitos kaikille kivasta iltapäivästä hyvässä seurassa, mässytellen ja koirain saadessa leikkiä kavereiden kanssa!!! Ja erityiskiitos Veeralle, emännällemme; onneks se puurekka oli lähtenny kun päästiin teille... ;) Tässä muutama kuva lenkiltä.

Seuraa Elvaria- leikki; mukana tohinassa Zen, Dea ja Lyyti


Deeda laavumaisemissa


Mitäs ketkua sitä sitten keksis...?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti