lauantai 19. syyskuuta 2009

Syksyn tuntua julmurittomassa maailmassa

Niin se syksy hiipii luokse, hiljaa mutta varmasti. Onneksi ollaan tällä viikolla vielä kuitenkin saatu nauttia muutamista lämpimistä, aurinkoisista iltapäivistä. Aamuisin pipo ja hanskat on kuitenkin jo vakio!!!

Tällä viikolla karvatassujen touhut on rajoittuneet aikalailla lähimetsissä rillutteluun. Ollaan käppäilty siellä ja täällä. Lenkkiseurana meillä on välillä ollut Ässä-neitoset ja issikka-Nuppu, muutoin ollaan köpsötelty oman lauman kesken. Koirat osallistuu enemmän kun mielellään "emännän selkä kuntoon"-projektiin viemällä tämän metsään kävelemään pitkiä rauhallisia lenkkejä. Ja ovat tyytyväisiä, vaikka muut häslingit jäävätkin vähemmälle. Minun pienet pienoiset <3

Tämän viikon "huippuja" on ollut meidän nuoren herra Zenin "hammasoperaation" loppuun saattaminen! =) Viime viikolla irtos toinen yläjulmis ja aloin jo pelätä, ettei toinen irtoakaan ilman järeempiä apuja... =/ Mutta no hätä; muutamat toiveet kuiskailtuna sisko-Tiin korviin autto ja neiti teki urheasti työtä käskettyä ja lopputuloksena erään lenkin jälkeen oli, että Zemin viimeinenkin julmis oli irronnut! Laumamme kiittää ja kumartaa pikku-Tiille hienosti hoidetusta jobista! =D Nyt on Zemba-herralla komea täysinäinen kalusto suussaan!

Muutamia kuvia koitin eräänä kauniina päivänä napsia, mutta fiilis oli vähän tiessään. No, joitakin otoksia sain kasaan, tässä muutama. Syksyä olkaa hyvä.

Deeda-muru vasten sinistä sineä..


Elvis-muru syksytunnelmissa...


Zen-muumusta hymyilyttää...


Meidän huuja kolmen kopla kauniina syksypäivänä...


Meidän trio niin täpsynä <3


No nyt tuli liki puolet kuvista tähän jo laitettua, mutta tuolta http://picasaweb.google.com/EDtiimi/MurutSyksy09# löytyy muutama kuvanen lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti