keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

"Minä liidän hillun ja uin...

...sanon sulle hau, ystävälle hau, hau sanon teille kaikille ja jos minua huvittaa lähden järvelle tai kentälle, seikkailemaaaan."

Viikonloppu sujui samalla kaavalla kuin muutkin illat, kun ei se lämpö ottanut hellittääkseen. Joten laguunin viileyteen suuntasi tiemme kumpaisenakin päivänä. Lauantaina saimme seuraksemme ÄssäT-neitoset ja näin kivaa kuuden koplalla oli.

Sani ja Nane, joukon vesipedot


Sani ja Nane jahtaamassa aarteen kanssa uiskentelevaa Deaa


Mister YliBaywatchin iloista hilluntaa


"Ja meillä kaikilla oli niin muuukaavaaaa.." Nane ja tytöt simmaamassa


Uinnin ainoa huono puoli on ollut, että se on pidemmän päälle (johan tässä kaks viikkoa on päivittäin pulailtu) pistää turkkia semmoisille pikkuisille "rastatakuille". Karvanlähdöt on muutenkin päällänsä ja uinti jotenkin tamppaa lähtevät tupot sinne turkkiin sekaisin ja tietenkin edistää sitä karvanlähtöä. Joten harjalla on ollut joka reissun jälkeen käyttöä. Toisaalta uinti on mitä parhainta liikuntaa koirillekin, joten ilomielin sitä harjaa vaikka joka päivä, jos poppoo sillä edellytyksellä pääsee karkeloimaan. Kas näin.


Sani ja Nane rilluttelee rinta rinnan


Rantavahti mulailee


Dea ja tytöt kepinhaku reissulla


Muutamia kuvia pikku simmaajista lisää löytyy täältä.

Pari viikkoa ollaan pidetty taukoa agilitysta, mutta eilen uskaltauduttiin jälleen treeneihin, kun mittari näytti "vaan" 24,5. Meillä jatkuikin taas ohjatut treenit Elvarin ryhmän kanssa. Elvarin lisäksi eilen Nane pääsi mukaan treeneihin paikkaamaan poissaollutta Pyryä. Tämmöistä liideltiin tällä kertaa.Nanen kanssa otettiin rata pätkissä. A jätettiin kokonaan väliin, mutta keppejä koitettiin kädellä ohjattuna. Ekalle putkelle jäätiin toviksi harjoittelemaan "väärältä" puolelta lähetystä. Nane hakee hyvin itse putkeen, jos mä olen oikealla puolella tai putki ei ole noin hankalassa kulmassa. Otettiin ensin ihan läheltä putkea "vääränpuolen" lähetystä ja enenevästi viistonnettiin lähetyskulmaa. Kouluttaja oli palkkaamassa Nanea putken lopussa ja Nane karkasi pari kertaa esittämään temppukavalkaadia "seiso-istu-maahan" kouluttajalle herkkujen toivossa. ;) Saatiin muutamia tosi onnistuneita lähetyksiä ja jatkettiin rataa eteenpäin. Seuraavalle putkelle Nane kaarsi edelliseltä tottunein elkein, sinne kun pääsin lähettämään siltä "oikealta puolelta". Kepit mentiin käsiavusteisesti ja hyvin se poika käden perässä pujotteli. Parit hypyt ja A:n ohi seuraavalle hypylle. Loppurata saatiin tehtyä suunnitelman mukaisesti ja sujuvasti. Ja kanaherkkua palkkioksi ;)

Elvarin kanssa otin radanalun vähän erilailla, se kun änkee niihin putkiin ihan mistä vaan (joskus juu ilman lupaakin ;) ). Hienosti se nytkin haki itsensä ekaan putkeen ja sieltä seuraavaan. Tosin ekalla kerralla mä menin tokan putken suun eteen tönöttämään, mikä ehkä hippasen haittasi Elvarin sujuvaa kulkua. ;) Kepit otettiin ensiksi mun ollessa sillä mulle hankalalla puolella eli vasemmalla. Nätisti se kepit pujotteli mun hosuessa käteni kanssa siinä rinnalla. Koitettiin myös keppejä "helpolta" puolelta, jonka jälkeen takaaleikkus seuraavalle hypylle ja tää tuntu musta paremmalle vaihtoehdolle. Loppupätkä meni Elvarin kanssa baanattaessa. Koko rata tehtiin muutamaan otteeseen, kun oltiin treenattu alun pätkä muutaman kerran ensiksi. Hieno pieni poika mulla on, ei voi muuta sanoa!

Tässä muutama kuva parin viikon takaa, kun oltiin Elkku & Mamma Hau-openissa. Kuvat ottanut Satu Tuominen.

"Pysyhän Elkku aloillasi, pysyhän, pysythän?!" Ja pysyihän se =)


Shhhh ja sitten tänne...


Hiphop ja hyppy!


Ja meilläkö ei muka käytetä kehonkieltä?! ;) Suunta on selvä! ;)


Maalissa! Jei Elkku, jei mami, jei me <3

1 kommentti:

  1. Ihan upeasti Elvari the mamman pikkumies liitelee, vautsivau! Voi kun joskus näkis teidän menoa livenäkin, sitä odotellessa :D

    -Hanna + Leevi

    VastaaPoista