sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Piru Mähän Sanoin...

...aka PMS. Toissailtana meidän neidillä alkoi kurjaakin kurjempi puklutauti eikä syömisestä ollut tietoakaan. Vettä litki minkä kerkes ja hetken päästä puklautti pikkaisen samantien ulos. Vääntelehtikin siihen malliin, että massukka on pipi. Sitähän jo suolitukosta ym. mietittiin? Kunnes tänään... Avot, juoksuthan ne oli alkaneet! Jotta näin. Oishan sitä pitänyt tajuta, vaan ei. Meidän isäntä se toissailtana tuumaili kyllä ihan ääneen, että mahtaisko olla PMS:t Tepsulla. Johon minä tuumailin, että eiiiii, kun vasta elokuun lopulla pitäis olla juoksut tuloillaan. Juoksuväliä tuli nyt sitten 5kk ja jos suunnitelmat pätee, niin nämä olisivat laatuaan myös viimeiset tämän neitokaisen kohdalla. Parin viikon päästä oleva ja juurikin tärpeiksi ajoittuva SawoShow on Dean osalta nyt siis peruttu (matkaan tulevien salskeiden nuorukaisten vuoksi). ;)

Kun PMS:t helpotti...


...näin reippaasti neiti jaksoi jälleen poseerata


Heku-eno ja mupsut. Huomaa Putte Hekun oikealla puolella kerjäämistemppuaan tarjoamassa ;)


Nane karjuu: "Pistäs nyt ne herkut jakoon mitkä lupasit, jos poseerataan nätisti"


Pikku paimenet ovat kovin väsyneitä, kun tänään piti vahtia monen monta tuntia erään pienen miehen touhuja herkeämättä ;)

2 kommenttia:

  1. Ei sais nauraa, mutta...;) Voi tuota Neena-neitiä ja naisten vaivoja:) Onneksi menivät ohi!! Kuvista päätellen on taas niin hymyilevä neiti:) Ja sullakin on selvästi uusi runko jo täysin hallinnassa, nättejä kuvia!! Rapsut kaikille!!

    VastaaPoista
  2. Miten se Dea nyt noin juoksunsa ajoitti, eikös niillä ollut Adan kanssa yhteinen sopimus, että vasta elokuun lopussa?;) Hyvä, että neitonen voi jo paremmin! Rapsuja koko poppoolle!<3

    VastaaPoista