torstai 24. syyskuuta 2009

Verijälkeä, ulkoilua ja kuvien kertomaa...

Maanantaina päästiin kokemaan kolmen poppoon kanssa taas jotakin ihan uutta, nimittäin verijälkeä! Sunnuntai iltana käytiin jäljet tekemässä Rajamäen maastoon Satun ja Ilsen kanssa, samalla mua hieman valaistiin tämän uuden lajin saloista. Maanantai aamusta sitten lenkin jälkeen päästiin tositoimiin. Voi että se oli hauskaa! =D Jokainen sessuista oli just niin luonteelleen tyypillinen.

Pikkuiset, eli Tipi ja Zen otti oman pikku jälkensä ekana. Hienosti pikkuset menikin! Zen alkuun haisteli ja haisteli alun isoa verilänttiä, katseli mua ja Ilseä ja tuumi mitä hitsiä noi oikeen haluaa! Alun tuumailujen jälkeen meni oikein reippaasti nokka maata viistäen, välillä vähän katsoen mamia "jotta näinkö", välimakauksen jälkeen loppupätkällä ei vauhtia puuttunut! Ja mikä ilo palkkapurkin kanssa oli telmiessä. =D

Seuraavana meidän ekakertalaisena oli Miss Dee! Ja se oli just prikulleen sellanen kun mä kuvittelin; hassunhauska jälkikoira. Hyvin tarkkaan se alkua haisteli "mmm, verta", sitten se nauroi ja nauroi ja heilutteli häntäänsä. =D Kysyi katsellaan "jotta mitäs nyt", nauroi vähän lisää ja heilutti vähän lisää häntäänsä. Hyppi Satua, mua ja Ilseä vasten ja nauroi. Ilse vähän avitti näyttämällä jälkeä, Dea nuuhkaisi ja nosti hymyilevän nassunsa Ilseä kohti ja katse kertoi "nuuhkastu on, anna nami!". Voi taivas. Alun hihittelyjen ja hännänhuiskutusten jälkeen jossakin aivon sopukoissa Dealla naksahti viimein ja jäljelle päästyään se oli oikein hieno tyttö! Välimakaus löytyi ja loppumatka kaadolle silläkin taittui vauhdikkaasti, vieläpä oikeaa reittiä. Olipahan hauska, tuumas Dea! =)

Viimeisenä meidän laumasta pääsi uutta juttua kokeilemaan Elvis. Elvis teki samaa jälkeä mitä Nuppu oli jo hieman aiemmin tehnyt. Arvasin, että juttu on Elvarille mieleinen, se kun muutenkin tykkää paljon nenäänsä käyttää. Alkua nuuskuteltiin hetki ja sit se läks; pissas pari metriä lähdöstä ja viipotti jäljen perässä nokka nuuskuten. Vauhdilla pikku herra menikin ja vieläpä oikeaa reittiä. Kaadolle päästiin ja palkaksi olleet juusto ja kinkku katos parempiin suihin. =) Vielä lähtiessä nokka nuuskus maata intensiivisesti. =) Olipahan hauska kokemus, joka ehottomasti täytyy uusia! Hassuja pieniä verikoissuja! =)

Säät on edelleen suosineet, joten vielä päätettiin toissailtana lähteä Röykkään rantaleikkejä leikkimään iltasella. Vesi oli musta jo aikas koleeta, mutta koiria se ei haitannut tippaakaan. Siellä kahlattiin ku parhaimpanakin kesäpäivänä. Extrasäväyksiä vesileikkeihin toi puista tippuneet lehdet, joita kalasteltiin nokat upoksissa. =D Muutaman suttusen kuvasenkin sain otettua.

Laguuni illan hämärässä ja yks pieni mustiainen matkalla kalastamaan lehtiä...


Tiedossa namia.. ;)


Elvarin renttulook.. ;)


Nappisilmä naperon tiivis kontakti namiin.. ;)


Ja sitten kuvien kertomaa... Mä olen tylsyyksissäni selaillut nettiä ees ja taas ja yhtenä iltana aloin sitten kaivella meidän kolmen koplan sukukuvia netistä.
Sen tiedän, että Elvis on minikopio isästään, Dealla ilme pitkälti isältään perittyä, Zenikin taitaa olla ilmeeltään aikalailla isänsä poika. Sukukuvia löytyi ja kiva oli katsella löytyykö yhdennäköisyyksiä. Repeäminen oli suuri... ;) Löysin Zenin isoisän kuvan ja tämän vanhempien kuvia löytyi aina kuudenteen polveen asti. Kyllä ne siis rapakon tuolla puolella jotain viittii, Dean ja Elviksen kohdalla kun menestys kuvajahdissa ei ollut yhtä suuri. En suoraan kuvia viitti tänne laittaa, mutta tässä linkit isoisän kuviin, isoisä ja isoisän sukukuva"pankki" Mä en voinnut sille mitään, mutta mua hihitytti kovin... Zemba on selkeesti perinyt jotakin isänsä puolelta ilmeeseensä (silmät, merkit), mutta on se onneksi saanut myös ripauksen äiteensä suomalaista siroutta! =D Sillä tuo pää on kohtuurajoissa (ainakin mikä on vertaaminen noihin rapakon takaisiin), eikä alaleuka muistuta tippaakaan äyskäriä... Minu sulo poika! =) Viikko enää ja sitten pikku mieskin saavuttaa jo komean 6kk iän. Pakko oli tehdä "välimittaus", kun alkoi tuntua, että poju hipoo jo Elviksen mittoja. Mitattiin ja mitattiin ja tuloksena 34,2cm. Eli ei se ihan vielä. Tosin pidempirunkoinen se on kuin Elvari, joten istuessa ainakin se hämää koossa. Lille Macho kasvaa... <3

Rauhallinen viikonloppu tiedossa, vaan eiköhän me jotakin kivaa keksitä arjen keskelle! Mukavat viikonloput kaikille! =D

1 kommentti:

  1. Ne _ihan vähän_ laittaa noita koiria niihin kuviin :-D. Olis kiva nähdä au naturel.

    VastaaPoista