lauantai 5. syyskuuta 2009

Prinsessan tärpit ja shelttiulkoilua...

Niin se viikonloppu tuli ja tohinat sen mukana. =) Hain prinsessen Dean perjantaina töiden jälkeen illaksi kotiin kyläilemään. Deeda oli päässyt Sadun mukana töihin ja ollut alkuun hyvin kuulianen työntekijä, mutta työtodistukseen lopulta sai ehkä Hyvän/Tyydyttävän. ;) Oli ulvoskellut ja haukkunut, kun Satu katos näkyvistä. Minun työläinen. =D Deedan kanssa autossa ulvoskeltiin ja neiti näytti hyvin tyytyväiseltä. =) Pojat oli onnesta sykkyrällään The Queenin tullessa kotiin kyläilemään. Tosin aina vaan röyhkeämpää yritystä neidin selkään oli ilmassa, silmät sai olla selässäkin. =) Deeda vaan on tyttöjen tyttö; siitä on hurjan kivaa leikkiä tyttöin kanssa juoksuleikkejä, pojat ei oo niin kivoja kavereita siinä hommassa. Kivasti sujui ilta ja lopulta lähdettiin lenkille Ässien + Nupun kera.

Lenkille mennessämme ja pienen miehemme Zenin komentaessa mua autossa, huomasin, että herrajee, sillä on tullu uudet alakulmurit esiin. Lenkillä sitten niitä ihmeteltiin ja kyllä! =) Siellä ne uudet nökötti. Illalla Zen, tapojensa orjana, kömmi mun syliin sohvalle örisemään ja kurkkasin suuhun ja ihmetys oli valtava; molemmat alakulmurit lähteneet!!! Ne jotka ei puolitoista tuntia aiemmin edes heiluneet... =O Ymmyrkäisenä kurkin ja kurkin, etten harhoja nähnyt, mut en. Ne oli poissa, poissa, poissa! Yläkulmurit pukkaa varmaan hetkenä minä hyvänsä läpi, ainakin punoittavat ja pullottavat ikenet siihen malliin uusien kulmurien kohdalta. =)

Tänään Satu toi Deedan aamulla kotiin taasen kyläilemään. Ja jepjep, tärpit tärpit päällä neidillä. Tarjosi itseään sumeilematta pojille, jotka tosin ei ihan tiennyt miten ois pitänny suhtautua ja jos tiesivätkin niin mamman kova komento esti aikeet! =) Vaan oli ne taas onnellisia kun DeeDee käväs kotona. Dea jäikin kotiin lepimään, kun mamma ja pojat lähti Luukkiin Ess:n järkäämään shelttien ulkoilupäivään.

Paikalla oli kivasti porukkaa ja kauniin ilman oli järkkärit saaneet tilattua. Alkuun lähdettiin poppoolla Marilla+Ada, Sari, Perttu + Cenylla, sekä mie ja pojat luontopolulle. Kysymykset vaikutti helpolta, mutta haperon pään kanssa ne ei niin helppoja sitten ollutkaan, villit veikkaukset siis kehiin. =) Tiimimme HotDogs taisi olla visailussa sijalla 4. =) Zen löysi leikkikaverikseen itsensä ikäisen (?) Rape-pojan, jonka kanssa villisti viipotettiin menemään. Myös kerran nähdyn Valo-pennun kanssa leikkivät tovin. Sitten alkoikin syömingit; makkaralla ja muilla herkuilla täytettiin massut ja toki karvatassupoppoo kärsivällisesti odottamalla (?!) sai oman osuutensa herkkusista. ;) Lopuksi oli vielä juoksukisa, jossa koiran piti juosta pikku matka omistajan luokse tämän kutsuessa maalista koiraa. Meillä molemmat pojat osallistui kisaan ja hienosti meni! Meidän pennumiäs jyräs meidän pikku-miehen ajassa muutamilla kymmenyksillä. Kyllä pääs pennuset Tipitii ja Zembalotti yllättämään ollen juoksukisassa Tipi sijalla 2. ja Zen sijalla 4.! =O Ne siis pesi itseään isompia/vanhempia koiria mennen tullen, meidän pienet vauhtipennuset! =D Kiva päivä (joskin päänsäryn sävyttämä), jollaisia saisi olla lisää! Kiitos Marilla ja Ada, Sari, Perttu ja Cenylla sekä ÄssäT-tiimi kivasta seurasta ja tietenkin kaikki muut mukana olleet! =)

Syömingeissä ulkoilupäivässä Kuvaaja ?


Poijat jäikin sitten kotiin nunnumaan, kun mamma suuntasi Deen kanssa kirkolle Ässälandiaan. Deeda jäi taasen yökyläilemään neitosten luokse ja aika villin lännen meininkiä siellä oli; huh! Onneksi on todellisia ystäviä, kuten Ässät, sillä vaan se poppoo kestää sellasta hulabaloota. Sanilla ja Dealla kun kosiomenot vaan jatkuu ja jatkuu ja Tipi yrittää kovasti hiffata leikin ideaa ja päästä mukaan siihen. Saana-muru on kauhuissaan muiden touhuista, sen pitää komentaa välillä et lopettaisitteko ny Pliis!? =D

Loppuun laitan kuvan maailman suloisimmasta synttärilahjasta ikänä! ÄssäT antoi Elvarille synttärilahjaksi tälläisen ihanuuden, joka nyt koristaa paraatipaikalla kirjahyllyämme! Kiitos tytöt ihanasta ylläristä!Huomenna sitten näytelmäturismia ja lenkkiä á la Nappulavaarat, jos ilmat vaan suosii. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti