maanantai 31. elokuuta 2009

Kavereita ja kuvailua sunnuntaipäivän ratoksi...

Viikonloppu vierähti taas niin nopsaan, ettei edes ehtinny huomata... Lauantain tohinat onkin jo summattuna, sunnuntaina otettiin vähän rauhallisemmin, touhuntäyteistä kyllä sillonkin... Aamusta lähdettiin oman poppoon kesken aamulenkille montulle päästään pahimmat höyryt pois. Sittenpä tulikin jo viestiä Nurmijärven suunnasta, että ystäväköörimme Ässät on tulossa Rajamäkeen meitä reffaamaan. <3

Laumoinemme suunnattiin suurelle nurmikkoalueelle tuppukylän keskustan tuntumaan, aikomuksena hieman kuvailla kuuden koplaa, kerta luvattua sadetta ei vielä ollut ilmassa. Muut pääsivät "apinatarhaan" maailmaa kummastelemaan, aina yhden ollessa kuvausvuorossa. Kuvauksiin ekana pääsi ehta mallityttö Saana, jonka kanssa kuvaaminen on hauskaa, se kun osaa vaikka ja sun mitä ja on luonnostaan aivan upea poseeraaja. Helpon mallineidon Saanan jälkeen meidän ilopilleri Dea tuntui yhdeltä hyppykupalta! =D Dea näki kun Saanaa leikitettiin lelulla ja ei se ois millään malttanu istua aloillaan, saati poseerata, kun se ties että The Lelu on jossakin... =D Muutama normikuvatus saatiin Tepsusta ennenkuin neiti palkkana sai sitten kummitätin kanssa leikkiä pallolla.

Dea suloisena


She is my sunshine <3


Tässä taltioituna Se Ilme, joka pelastaa synkimmänkin päivän <3


Zemistä ja Tipistä ehdittiin ottaa muutamat 5kk poseeraukset ennenkuin ne tummat, luvatut pilvet meidät tavoitti. =/ Kerittiin vielä käydä kirkonpuistossa pikkuiset juoksuttamassa, mutta ilma synkentyi jo sellaiseksi ettei naperoiden rilluttelukuvista tullut oikeen mitään. Sani ja Elmo jäi tällä kertaa kuvaamatta kokonaan, sillä sieltä se sade sitten kauniista aamusta huolimatta tuli. Vaan eiköhän näitä kuvatuksia ehitä tässä napsimaan. Kiitos ÄssäT kivasta koko viikonlopun seurasta ja vielä eilisestä iltalenkistäkin! Kyllä teiltä kysytään hermoja, että te jaksatte meitä päivästä ja viikosta toiseen.. ;)

Tässä Zemin poseerauksia

Zenin 5kk seisontaposeeraus


Min lille liten Machomiäs <3


Nallekaahusen nassu <3


Loput kuvatukset löytyy Picasasta http://picasaweb.google.com/EDtiimi

2 kommenttia:

  1. <3 Heenoja kuvia! Kyllä noista Deen kuvista niiiin paistaa onnellisuus.

    VastaaPoista
  2. Voi tuota hymytyttö-Deedadaata, se on niin sulkku harvoineen karvoineen<3 Ja velpoika niin ihunan täpäkkä<3 Kiitos kivasta viikonlopun seurasta!! Täytyy järkätä uus kuvaussessio, että saadaan toopeli-pariskuntakin kuvattua:)Tytöiltä terkut, Sanilta ihan erityiset;)

    VastaaPoista