keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän ilmaiskuvia ja joulutohinoita

Laitetaan alkuun Koiravalokuvaus.fi Olivierilta saamani, itsenäisyyspäivän agikisoissa otetut, ilmaiskuvat tähän. Pari tosi kivaa kuvaa Majsta tuli, vaikka tänttärä ei olisi malttanut penkillä/penkin sisällä ollakkaan.

Maj sievänä napottamassa


Tämä oli hauska! Sievä Maj PeTonen


Majta houkutti kuvaaja enempi kuin kuvattavana oleminen


Sitten viime postauksen, meidän Dea vihdoin ja viimein aloitti juoksunsa! Jei! Johan se niitä ehtikin pantata puolitoista kuukautta yli normi juoksuvälin. Jospa nyt vihdoin ja viimein neiti pääsisi steriloitavaksi näiden juoksujen jälkeen.

Jei, juoksut alkoi vihdoinkin!


Nanen kanssa ollaa käyty agitreeneissä Hyvinkään Koiraurheilukeskuksella. Kivaa on ollut ja kai me nyt jokseenkin ollaan ees vähän edistytty. Mamilla on välillä vaan vähän pitkät piuhat, mutta onneks toi mun kiltti, nöyrä junnu antaa paljon mulle anteeksi. <3 Eiliset treenit olivat viimeiset laatuaan tänä vuonna, ennen kolmen viikon joulutaukoa. Katsotaan, jos saatais joulutauon aikana varattua jotain treenipaikkaa, ei pääsis kaikki opit vallan unohtumaan.

Loppuviikosta on tiedossa kasvattajalenkkiä ja sen sellaista mukavaa. Joulu lähenee kohisten ja mun veetutuskäyrä nousee sitä mukaa, mitä enempi ihmiset siitä joulusta hössöttää. Meille kun joulu on aina ollut rauhoittumisen aikaa, ilman sitä helkutan hössöttämistä. Toki jouluperinteet on mukavia, mutta liika on liikaa. Joten rauhallisin mielin joulunodotusta mukavien aktiviteettien parissa, se on meille sopivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti