maanantai 23. heinäkuuta 2012

"Lomalla viimeinkin...

...voin ottaa iisimmin. Seuraavat VIISI viikkoa, matkin Naantalin aurinkoo..." Tarvinneeko tuota tunnetilaa enempää edes avata. =D Aloitamme siis maanantaina virallisen Vilpolan koplan kesäloman. =)

Vapaus on koittanut


Viime viikolla arki vei mennessään, kun emäntä yritti pakertaa töitä nippuun, niin, että kesälomittajan olisi mukavampi astua saappaisiin. Perjantaina oli kuitenkin aika jättää vastuu töistä muille ja kirmata kesälaitumille. =D Oli sitä hetkeä niin odotettukin.

Lauantaina mami kävi humputtelemassa Espoossa mini-Sissin luona. Tänä aikana Vilpolaan oli ilmestynyt koplan yövieraat; Hetsku ja Nelli sekä emäntänsä. Tohinaa riitti, sillä Nellillä juoksut päällä, joten arvata saattaa, että meillä oli railakas ilta vahtiessa koiria ja katsoessa toisten riemullista jälleennäkemistä. Käytiin me emännät väliin syömässä ulkona, jolloin isännät ottivat vahtivuoron itselleen (tarkoittaen vieraiden siirtymistä yksityistiloihin emäntien reissun ajaksi). =) Viisikolla oli niin hauskaa keskenään.

Sunnuntaina, auringon helottaessa pilvettömältä taivaalta (ihanaa ihanaa), kävimme pyörähtämässä Mäntsälän kv- näyttelyssä. Mukana reissussa Mane-mies. Päivä oli todella upea ja näyttelypuitteet erinomaiset; isot, tilavat kehät, siisti alue, auton sai lähelle parkkiin jne. Nanella kavereita nuuskuteltavana ja ihasteltavana. Emäntä vain jäi suustansa kiinni koko ajan johonkin ja päivä "vähän" venähti, vaikka meidän kehävuoro oli jo puolen päivän maissa. =) Mutta kun on lomalla, ei ole mikään hoppu. ;)

Tuomarina shelteillä Paula Heikkinen-Lehkonen. Miellyttävä tuomaritäti, joka kirjoitutti suht pitkiä arvosteluja, käsitteli koiria kauniisti ja oli hyvin ystävällinen näytteilleasettajille. Pidin hänen tyylistään.

Nane oli auringon kuumasta porotuksesta huolimatta virkeä pikku esiintyjä. Liikkeetkin sujuivat melko hyvin, tosin kovempaa saisi sen kanssa juosta, mutta kun en uskalla. Häntä pysyi melko hienosti alle selkälinjan, ainakin ne kerrat mitä silmäkulmasta kurkkasin. Yhteiskehässä häntä hieman nousi.

Yksilökehästä


Yhteiskehässä


Nanelle tuloksena AVO ERI 4 ja kiva arvostelu.
"Hyvä koko, tanakka runko. Syvä, tilava rintakehä. Hieman lyhyt kaula. Hyvä pää, silmät ja korvat. Hyvin täyttynyt eturinta. Hyvä selkälinja. Hyvät takakulmaukset. Paksu, tuuhea turkki. Varma, rauhallinen käytös."

Tuomaritäti tuli vielä ilmettä katsomaan


Nane pönöttää


Nane pöydällä


Mukava päivä kaikenkaikkiaan. Kyllä nää kesän ulkonäyttelyt voittaa mennen tullen joskus jopa hieman ankeat talven hallinäyttelyt. Nauttikaamme siis nyt tästä.

Ihanaa viikkoa kaikille! Me aletaan nyt lomailla! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti