sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Dea juoksee. Nane juoksi.

Eri merkitys vaan kummankin juoksulla.

Neiti Dee aloitti siis juoksunsa tällä viikolla. Johan edellisistä juoksuista ehti 5kk kulua. =D Neiti siis tihentää tiuhaan juoksutahtiaan joka kerralla. Tarkoitus oli steriloida Dea ennen näitä juoksuja, mutta ell mukaan se olisi hyvä tehdä muutama kuukausi ennen juoksuja tai juoksujen jälkeen, joten operaatio siirtyy keväälle. Dea siis pääsee kyläluutailemaan hetkeksi mummin hellään huomaan piakkoin. Onni meillä on kipakka tyttö ja tarkan markan miehet. Nane ja Elkku kyllä nuuskuttelevat ja liehittelevät Deaa jonkin verran, mutta suurin viehätys on vasta tulossa. Ja meidän tyttö ärähtelee kyllä pienimmästäkin yrityksestä, joten elo ollut vielä toistaiseksi rauhaisaa. Ensi viikolla alkaa päivisin eristys, sillä vahtiminen töistä käsin ei ihan onnistu. Emmekä tahdo ottaa riskejä. Merkkien näyttäessä oikeiden päivien lähestymistä, Dea pakkaa kassin ja lähtee viiden tähden hotelliin, jossa odottaa gourmet-pöperöt ja 24/7 seuramummi. Dea on aina viihtynyt hirmuisen hyvin mummin hoteissa ja mummi nauttinut neidin seurasta, joten hyvillä mielin annamme neidin hoitoon muutamiksi päiviksi. =D

Neiti Dee juoksuntuoksuineen


Nane kävi puolestaan perjantaina muistelemassa mitä agility oikeen olikaan. Sporttikoirahallilla pidimme omatoimi treenit Sadun, Tipin, Ilsen ja tyttöjen kanssa. Kyllä se Nane jotain muisti, vaikka paljon oli muistuteltavaa. Olihan taukokin ollut aikamoinen.

Tehtiin edellisten treenaajien rakentamasta radasta meille pätkä, jota harjoitella.


Meillä tyssäsi heti alkuunsa lähtö ykkösen takaa, sillä Nane ei osaa jäädä paikoilleen odottamaan, että pääsisin vastaanottamaan pidemmältä. Ja mä en kerkii juosta sen kanssa samaa tahtia, ilman että se ehtii hyppeleen mun eteen kysyäkseen mihin sitten. Nane ei myöskään itse vielä hae esteitä niin, että sen voisi vain lähettää eteenpäin. Joten aloitettiin ottamalla erikseen muutamaan kertaan kulman mustaa putkea, jotta Nane muistaisi miten irrota sinne. Putken onnistuttua, otettiin lähtö kolmoselta takaakiertona ja siitä pätkittäin muutama este kerrallansa (Satu oli palkkatargetin kanssa vastassa hyppyjen jälkeen). Lopulta otettiin pätkää 3-8, muurin ollessa vikana esteenä. Muutaman ekan kerran Nane kiersi muurin eikä suorittanut sitä ja mä huomasin juoksevani täysin koiran linjalla. =) Kun en enää hypellyt toisen eteen, alkoi se sujua. =)

Kun Nane alkoi muistaa mistä oli kyse, otettiin pätkää 3-10. Esteiden hakukin alkoi muistua paremmin. Lisäksi otettiin takaaleikkausta putkella, keppeihin tutustuttiin sekä kontakteihin namilautasen avulla. Herralla riitti intoa koko treenien ajan ja se selvästi nautti saadessaan touhata. =) Kiitos Sadulle, Ilselle ja tytöille seurasta!

Herra Nane-mies

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti