torstai 9. syyskuuta 2010

ESS:n ulkoilupäivä 5.9.2010

Viime sunnuntai vietettiin poppoon kanssa Etelä-Suomen Shelttien järjestämässä ulkoilupäivässä Luukissa. Ilma oli tilauksen mukaisesti sopiva (ei sadetta) ja porukkaa mukana tapahtumassa kiitettävästi. Pientä ohjelmaakin meille oli järjestetty. =D

Ulkoilupäivän viettoa Luukissa Kuva Satu Tuomela


Ensinnä pääsimme luontopolulle seikkailemaan, jossa pähkäilimme koira-aiheisia kysymyksiä. Meidän Intopiukeet-ryhmään kuului meidän poppoon lisäksi Anu, Leila ja tytöt. Alla lähes koko ryhmä potretissa.

Leila ja lapsukaiset


Ulkoilupäivään osallistuneella porukalla oli koiratietämystä kylliksi ja useampi ryhmä sai samat pisteet luontopolulta. Niimpä onnetar arpoi 3joukkuetta palkinnoille, Intopiukeilla onni potkaisi ja saimme yllärikassit. Visaisen pähkäilyn jälkeen oli huikopalan aika. Päivän teeman mukaisesti saimme nauttia HotDogeja lisukkeilla. ;) Hyvää oli ja koiratkin toki sai osansa.

Herkkujen sulattelun jälkeen päästiin pinkomaan, niin koirat kuin omistajatkin, juoksukisassa. Tää emäntä totes kolmen koplan suoritusten jälkeen, että pinkominen ei ole mun laji. =) Koirat kuitenkin nauttivat tästä touhusta sielujensa kyllyydestä. Omien suoritusten lisäksi, piti koirien kuuluvaan ääneen kannustaa kavereita juoksuradan reunalla. ;) Nane the man kiiti kisassa sen verran reippaasti, että sijottui parinkymmenen koiran joukosta toiseksi!!! =D Puolusti siis viime vuoden (5kk iässä suoritettua) sijoittumista (silloin pari sijaa alempana).

Tapahtuman päätyttyä lähdettiin vielä Anun, Leilan ja Riitan sekä koirien kanssa vähän kuvailemaan Luukin kauniisiin maisemiin. Lapset saivat rillutella keskenään ja vallan mainiot riehunnat ne aikaan saivatkin. Kuvat puhukoot sanojen puolesta.

Riina ja Nane


Ylipitkä Nane... ;)


Riina, Nane ja Bodil


Nane, Neena & Elkku


Mein 3vee Elvis murunen


Nättimyksemme


Riina et Nane


Semmottiis ulkoilupäivä! Kiitos kaikille seurasta ja kivasta päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti