keskiviikko 18. elokuuta 2010

Helppoa menoa, tai niin sitä luulis

Elvari pääsi jälleen tiistaina liitelemään. "Ihanan helppoa menoa", tuumasin meidän rakentaessa rataa. No niinhän sitä juu luulis. ;) Tässä tämänkertaista:Mulla ei valssi ottanu sitten sujuakseen mitenkään päin. Kuivaharjoitteluna tahkosin 3. ja 4. välistä kohtaa. Voi elämä et osas tehdä tiukkaa. ;) Vissiin noi helteet verottanu enempikin. No tahkoamisen jälkeen sain mäkin itteni kasaan ja aivot mukaan touhuun. Takaaleikkauksia oli tarkoitus tuossa pätkässä enempikin harjoitella ja ne jopa mäkin onnistuin ohjaamaan. Lopun baanatus oli kyllä kivaa, koirat nautti suunnattomasti! =) Itseksemme harjoittelimme sivummalla keppejä ja paikoillaan pysymistä, muiden ollessa vuorossa. Vaikka mä kuinka hypin ja hippaloin, Elkku pysyi paikoillaan, mutta ans olla kun ollaan lähdössä "radalle", se tahtoo varastaa. Pikaisten sulkeisten jälkeen se kuitenkin taas malttoi olla paremmin aloillaan.

Elkulle en onnistunut sitten saamaan seuraltamme talvitreenipaikkaa kuin vasta tammikuun alusta. Nyt treenit jatkuu syyskuun puoleen väliin ja sen jälkeen ollaankin oman onnemme nojassa. Ehkäpä me kuitenkin jotakin keksimme. Ois kiva päästä suoriltaan jatkamaan ilman taukoa, kun nyt hyvään vauhtiin ollaan päästy. =)

Mä järkytyin valtavasti yksi päivä, kun tajusin, että meidän Deasta on tullut Nainen, isolla ännällä! Ennen mä sain käteni laitettua sen honkkelin rintakehän ympärille, enää se ei onnistu! Se on saanut hieman lisää massaa ja etenkin sen rintakehä ja lantio (vai lanne?!) on levinnyt vähän joka suuntaan. "Kate Mossista" alkaa kehkeytyä muutakin kuin rimpula pimatsu. Kilotkin näyttävät jotakin tapahtuneen, sillä entisen 5kg:n sijaan neiti painaa nykyään sen 6,2kg, eikä se kuitenkaan ole tippaakaan pyöreä, vaan entistä hoikkaa sorttia. Johan se täytti sen kaksi silloin kesäkuussa, että ehkä se on ollut jo aikakin. Neiti vaan on kehittynyt hieman hitaammin kuin kanssasisarensa. Meidän pikkuinen ilopilleri! =)

Muutamia kuvia viime lauantaisesta Shelttihowsta. Kuvat Sirpa Saari.

Mikä tana-asento ;) Kuva Sirpa Saari


Mmmm...Nakkia... Kuva Sirpa Saari


Mamma ja Nane Kuva Sirpa Saari


Tuomaria huvittaa Elvis The Ahne Kuva Sirpa Saari


Elvarin kepeä askel Kuva Sirpa Saari


Mussun nassu <3 Kuva Sirpa Saari


Elvis ja Sani parikilpailussa Kuva Sirpa Saari


DeeDee the batman ;) Kuva Sirpa Saari


Dee on the run Kuva Sirpa Saari


Nöpökinuppunen <3 Kuva Sirpa Saari


Semmottiis. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti