keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Ensilumen huumaa ja lenkkeilyä...

Ensilumi... Kolmen kopla oli revetä liitoksistaan nähdessään tuota maata peittävää valkoista materiaalia! Elvis ja Dea opastivat ahkeraan Zeniä lumiriennoissa (joka oli aivan innoissaan uudesta tuttavuudesta, lumesta!). Ja sitä riemua riitti! Lumipeite, vaikkakin vähäinen, sai pikkuisten energiatason tuplaantumaan. Mikä onni on nuuskia lumen alta "aarteita" ja mikä onni rillutellessa vastasataneessa lumessa. Lenkki metsässä oli kuin satumetsään olis astunnu; polut sulat, metsä lumessa, aurinko paistoi, niiiin ihanaa! Tässä muutama pokkariotos ensilumi lenkiltä.

Satumetsässä...


Kolmen kopla ensilumimaisemissa


Ensilumitunnelmista syksytunnelmiin. Keskiviikkona suuntasimme lenkille Lauran lauman kanssa Lintuvaaran suuntaan. Paikalla Lauran laumalaisista oli Piski-neiti ja uusina tuttavuuksina tapasimme labbiskaksikko Elmerin ja Hynysen. Hynynen oli juuri taloon tallustellut vallaton pentupoika, voi jestas se oli sulkku. <3 Lenkille mukaan lähtivät kolmen koplan lisäksi Piski ja Elmeri. Piskillä ja Zenillä oli orastavan rakkauden elkeitä; Zen ihan tosissaan yritti hurmailla ja liehitellä kaunista neitiä ja neiti antoi ymmärtää, vaan ei ymmärtänyt antaa. ;) Tais olla se 6kk ikäraja se "miehen" ikäraja, kun kaikki tytöt alkaa ottaa Zembaa jasen lemmenkipeyttä tosissaan. =) Ihanissa maastoissa, mukavassa seurassa syyspäivää vietellessä, mikäs ois sen mukavampaa! =D Tässä muutama kuva lenksulta.

Pojat hippasen innoissaan...


Pojat ja Piski rilluttelee


Nuunu-Neena lenkillä


Elmon alati vakioita söpistelykuvia...


Vastapainona keskiviikon kehäkolmosen sisäpuolisella alueella seikkailulle, torstaina suunnattiin aamupäivästä Riihimäelle. Matkaseuraksemme saimme sisko-Tipin, Sanin ja Saanan. Riksusta kyytiin käytiin poimimassa sisko-Ada ja Mila sekä Micaelan poppoo; Tessu, Tao ja Taavi-vaavi. Vihdoin ja viimein pääsimme tutustumaan pikkuiseen Tiivi-Taavi-vaaviin ja voi että toinen oli Ihana! <3 Niin reipas poika koko reissun ajan. Metsässä teimme yhdentoista sheltin voimin kivan lenkin, josta ei puuttunut menoa ja meininkiä. Kaveruksia oli niin paljon, että ihan valinnanvaikeutta tuntu koissuilla olevan kenen hännässä seuraavaksi riekkua. =D Kaikki tais juoksennella vähän kaikkien kanssa ja jo oli laskuissa pitämistä, että koko poppoo pysyi kasassa. Paimenkoiriako muka?! Pyh sanoo tämä, pikemminkin villi vallaton lauma, jota me saatiin paimentaa! =D Kiitos tytöt ja pojat kivasta lenkkiseurasta!

1 kommentti:

  1. Vitsi mitä lumikuvia:) Siinä vaiheessa, kun me illalla päästiin lenkille, oli maa jo ihan sula, vaan muutamassa kohassa pikku kökkäreet lunta:) Upeelta on näyttänyt!!! Ja aivan ihania peltokuvia koissuista<3 Tosi kaunis tausta tuo kullanruskea pelto! Rapsut ja halit koko jengille!! Nähdään:)

    VastaaPoista