keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Prinsessan paluu maailmalta ja ark(t)ista elämää

Syssy tulee, vaikka kovasti koitan kesän lopusta pitää kiinni.. Aamuisin saa jo lenkille pistää pipaa päähän ja tumput käteen.. Hrrr.. Ja päivällä varustukseksi riittääkin taasen pelkkä huppri.. Kyl tää Suomen ilmasto on, sanon mä! =)

Me ollaan otettu viikko rennon reteissä merkeissä, tekemättä arkista ihmeempiä touhuja. Emännällä selkäkivut vaan jatkuu ja hampaat irvessä päivästä toiseen töissä on oltu. Illalla sitten ollaankin otettu rennommin, tehty pitkiä lenkkejä ja harrasteltu "mettäagilityä". =) On muuten tuntunut aika taivaalliselle tämä arkinen arki. Välillä kaiken tohinan ja touhun keskellä sitä unohtaa kuinka yksinkertainen voi olla kaunista. =) Eikä tuo lauma ole pahakseen pistänny, vaikkei järjestämällä järkättyä toimintaa olekaan ollut. Ne on miun kiltit pienet. <3

Prinsessa palasi maailmalta sulostuttamaan kotiväkeämme ja johan on taas touhua riittänny. Poikain kans meillä oli niin rauhallista olla Deeda ollessa reissussa, joten kyllä se vaan niin on että "kaiken takana on nainen"... ;) Edelleen iso kiitos ja kumarrus Ässä-tiimille, että otitte Deen hoiviinne "pahimpien päivien" ajaksi! <3 Pojat oli sen verran vilkkaina Deen perään, että neiti olis vallan ahistunnu kotosalla. Kun tuo meidän "Great Balls of Fire" alias Elvis, oli se jonka mielestä Dea on Hänen narttunsa (ehkä vähän Zeminkin) ja hänellä on oikeus tehdä pikku ElDenejä maailmalle. =) Kertomuksen mukaan Ässälandiassa oli kyllä yritetty myös ennätystenkirjaan pääsyä kahden nuoren nartun voimin. ;) Kotiin tullessaan ekan illan neiti nukkui ja nukkui vaan.. Tais olla reissaaja väsynyt retkestään. Seuraavana päivänä kuitenkin kolmen koplan tassut viuhus entiseen malliin aamukarkeloiden merkeissä. =)

Meidän Zemi on iso miäs! <3 Kävin sille eilen ostamassa oman puolkiristävän ja se kaulassaan poju näytti jo niiiiin aika mieheltä. =/ Koossa se alkaa olla aikalailla Elvarin kokoa... Turkki vaan vielä uupuu (sekin hyvää vauhtia tulossa). Miten voi olla et ne niin nopsaan kasvaa ja kehittyy... Mun lillamannen <3 Ja ihanaa ihanaa, Zemiltä lähti eilen iltalenksulla toinen yläjulmuri irti! Tästä kaikki kunnia ja suuri kiitos sisko-Tipille, joka armotta jaksoi veikkaa kurmuuttaa ja painileikkejä sen kanssa leikkiä! =) Kohta alkaa olla operaatio "kalusto kasaan" loppusuoralla, vielä yks julmuri lähtemättä, sitä odotellessa... =)

Tästä se viikonloppu taas lähtee. Taitaa olla, että tänä viikonloppuna pääsee Zemi ekaa kertaa sienimettälle harjoittelemaan sienten hakua. =) Deeda viime vuonna pikku neitinä ollessaan kunnostautui tässä lajissa vallan hienoin suorituksin! Saas nährä jatkaako pikku napero perinnettä.. Elvarin suuri rooli sienimettällä on pitää silmällä kaikkia mukana olevia ja "paimentaa" jos lauma karkaa liian kauaks toisistaan. =)

Ihanat viikonloput kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti