keskiviikko 19. elokuuta 2009

Kehäketkuilua á la Zen

Oltiin Zemban kanssa tänään Koivukylässä match showssa ja treffaamassa Tuima-veikkaa. Ehdittiin hetki Zemban kanssa touhotella ihan kahdestaan ennen veikan ja perheensä saapumista. Zenillä oli alkuun vähän asenne et huudan ihan just, mut ehkä kun näki koirapaljouden, ei hennonut huutaa. =) Oli tosi reipas ja temputteli mielellään, taasen otettiin odotellessamme maahanmenoa ja ympärimenoa, Zenin bravuureita. ;) Ja sitten... Sitte Zemban silmät veti ihan ympyräisiksi; se näki Tuitsun! Tais se sen heti tunnistaa, siihen malliin se ponkas veikkapoikaa tervehtimään. =) Tuima oli just niin sulkku mitä se on ollu koko ajan. <3 Pieni kojootinpoikanen tuokin näytti olevan tällä hetkellä. Mulla vaan aina tulee niin mein Elvari mieleen Tuimasta; se koko, se ilme, se olemus, ne suukot.. <3 Siinä ne sit tohisteli, kaks Nappula-uroota. ;) Vähän piti välillä leikkiä ja sit välillä taas mameja komentaa antaa namia. Hassut pennut. =D

Kehäketkuilu sujui taasen hienosti. Zen malttoi seistä ja seistä ja seistä... Se ihan oikeesti tuntuu olevan luonnonlahjakkuus! Hieno pieni! Juostessa se tahtoi tänään vähän laukkailla ja komentaa mua antaan namia, mutta oikeen reippaasti meni. Häntä oli töttöröllään kohti taivaita, mut se on reippaan merkki (edelleen)! =D Oli vähän sukuvikaa toi lahjakkuus, komppuuminen ja hännäntöttöröinti; Tuima-veikka tuntu olevan samanmoinen luonnonlahjakkuus seisomaan, sekin komppus Kajsaa antaan namia juostessa ja häntä vispas niin ilosena. =D Ihanat pojat!

Tämä oli jälleen vähän erilainen match show, sillä tuomari otti ensin puolet ja sitten puolet pennuista "tarkasteltavaksi". Sitten otti molemmista ryhmistä jatkoon neljä ja niistä jatkoon päässeistä valitsi sitten neljä parasta. Zemba pääsi jatkoon omasta ryhmästään ja oli lopulta kaikkien pentujen 4.! Hieno Zemba!!! =)

Saatiin myös kirjallinen arvostelu, jossa oli viisi erilaista hymynaamaa, josta tuomari ruksaili sopivimman ja kirjoitti joihinkin kohtaa vielä sanoin lisää. Mä käytän nyt "näyttelyarvosteluasteikkoa", kun en niitä naamoja saa tähän. =)
Koiran yleisvaikutelma: Erittäin hyvä. Lisäkommentti; Ryhdikäs 4,5kk ikäinen.
Koiran liikkuminen: Erittäin hyvä. Lisäkommentti; Liikkuu sujuvasti. Taka-askel saisi olla pidempi.
Koiran luonne: Erinomainen. Lisäkommentti; Rohkea.
Koiran esiintyminen: Erinomainen.
Koiran ja ohjaajan yhteistyö: Erinomainen.

Tuomari kehui molemmat pojat erittäin reippaiksi ja rohkeiksi. Muutti kuulemma käsitystään rodusta (mikä lie ollut ennen tätä?!) nähtyään nämä kaksi. =D Joten ei ne vissiin pöllömpiä kakaroita olleet. =D

Kehäketkuilun jälkeen jäätiin vielä seurailemaan Tuiman lauman Kimun esiintymistä. Kerrassaan ihanan vilkas kaveri. =D Kiitos Tuitsu ja poppoo kivasta iltaseurasta! =)
Tässä muutama kuva veljeksistä, jotka napattiin.

Miten niin samiksia?!


Veljekset Tuima ja Zen sievästi vierekkäin


Suloiset pienet Nappulavaara-uroot 4,5kk; Tuima ja Zen


Muut kuulumiset nyt jääköön myöhemmäksi... pakko lähtees lenkittään vielä koko poppoo ennen unia. =D

3 kommenttia:

 1. Vau, mitä menestystä jälleen!!! Mahtavaa, velipoika, mahtavaa!!!! Ja noin hieno arvostelukin:)ONNEA!! Ihanat kuvat<3

  VastaaPoista
 2. Jumankekka! Onnea Onnea Hanna ja Zen!

  VastaaPoista
 3. ONNEA ONNEA & vielä kerran
  ONNEA Hanna ja Zen!!!!!

  Ihana piskuinen kehäkettu, paljon rapsuja sinne suuntaan.

  VastaaPoista