perjantai 21. elokuuta 2009

Dean liitelyä ja naksuttelua

Emännällä on taas lapa ja selkä soikeena ja melkeen, mut vaan melkeen meinas jäädä Dean eiliset reenit väliin. Onneksi Dealla on maailman paras ja ihanin kummitäti Satu, joka lähti kuskiksi ja assistentiksi reeneihin. Kiitos Satu!!! Dea huikkailee tossa et oot yliveto tätskä! =D

Dea näytti taas juoksunaikeitaan merkkailemalla lämmittelyssä joka toiseen (ellei enempäänkin) puskaan mikä vastaan tuli. Malttoi kuitenkin keskittyä reeneissä, huolimatta kasvihuoneen katolla rämistelevistä ukkeleista. Otettiin alkuun uutena asiana keppejä verkolla. Alkuun mamilla ja sen myötä Dealla vauhti oli vähän hitasanlaista, mutta siitä se lähti. Itseksemme (Satun avustuksella) harjotellessamme saatiin tatsia siihen hommaan ja lopuksi Dee meni jo aikas sulavasti siellä keppiverkko-härpäkkeen sisällä. Neidillä tais olla ihan kivaa, ainakin se siihen malliin taas hymyili ja häntää töttösi ylöspäin. Toisena uutena asiana otettiin keinun ylösnousua; Dea meni reippaasti ylös, saaden lopussa namipalkkansa. Mun täytys vaan muistaa olla näyttämättä mitenkään, et mulla on namia hyppysissäni, sillä sillon Dea tahtoo lähtee "käden vietäväksi". Eli ei palkkaa noilla esteillä käsissä. =) Harjoiteltiin, taas Satun avustuksella, myös kontakteja. Dea tulee alas reippaasti, mutta tahtoo heittää takapuolen sivuun alastullessaan. Satu hieman hidasti neidin menoa remmin avulla ja saatiin muutamat onnistuneet kontaktin otot.

Kolmantena uutena asiana otettiin rengasta. Tässä kohden taas Dea sanos et "wtf", kun kouluttaja tuli pitämään sitä kiinni renkaan taaksen, mamin mennessä toiselle puolelle. Kyllä se renkaan teki, mut vähän koko ajan kouluttajaa vilkuillen. Satu sitten tuli tuttuna tätinä pitämään kiinni ja Dea meni renkaan hienosti! Ihan loppuun otettiin vielä putki-hyppy yhdistelmää valssaten. Deeda oli vallan mainio, mut mamma taas ihan hukassa. Mulla oma liike pysähtyy kun seinään, kun koira jatkaa eteenpäiun. No..Ehkä mä joskus opin! Deeda teki myös ekat "karkaamiset" näissä harkoissa. Se ei kertaakaan ole karannut mun hyppysistäni/viereltäni mihinkään, mut nyt.. Kouluttaja selosti mulle tosta liikkeen jatkumisesta ja sanoi et tee uudestaan vielä ja ota koirakin mukaan. No mä vähän ihmetellen et miten niin koira mukaan. Ja kun aloin kattoa, niin meidän neiti vetää häntä putkella ulos treenihallista kauheeta vauhtia. Sieltähän se pihalta löytyi lirkuttamasta Misti, Medli ja Bea shelteille, jotka odottelivat omien treenien alkua. =D Se oli bongannu kaverit ja lähteny niitä moikkaan. =)

Mamman sydäntä lämmitti, kun kouluttaja kehui Deaa reippaaksi, joka ei pelkää mitään tehdyistä asioista. On siinä etunsa et on vähän tomppeli; ei Dea tajuu ressata/pelätä uusia asioita/esteitä, siitä vaan on kivaa vouhkata meneen! =) Mamman prinsessa <3

Reenien jälkeen haettiin ÄssäT-tiimin tytöt ja meiän pojat mukaan ja mentiin vielä kiertään Kiljavan lenkki. Voi elämänkevät sitä menoa, mitä ne Nappulaiset taas piti... Ne on ku paita ja peese päästessään tohiseen keskenään! <3 Ja isot siinä säestää (komentaa) pieniä, tosin Dea kuvittelee olevansa sekin ihan pikku-pentu vielä ja menee sumeilematta mukaan naperoiden leikkeihin, jos ne vaan sen mukaan huolii. =) Kiitos tytöt iltalenkkiseurasta!

Tiistaina kävin shoppailemassa Hkään Mustissaja Mirrissä, kun siellä oli kaikki puoleen hintaan. Löysin näille kasikymppisen muovikopan patjoineen, jota olen pidempään miettiny ostavani. Koska muita patjavaihtoehtoja ei ollut, jouduin ostamaan kirahvikuosisen patjan, joka ei tod. ollut hitti kotona. Pedin laskettuani paikoilleen ei mennyt kuin muutama minuutti ja herra sisustussuunnittelija (lue Zen) terävine pikku leegoineen oli pistänyt kirahvikuosin uuteen uskoon. No, samaa mieltä mä siitä kuosista olin, en vaan hennonnut hampaineni sitä repiä ehommaksi. ;) Nyt patjaa koristaa sininen lakana joka on mycket bättre! =) Ostin reissulta myös naksun (meillä on yksi, mutta se on todella jäykkä ja kehno) ja sen kanssa ollaan nyt reenailtu.

Elviksen kanssa viime kevään tokossa tutustuttiin naksun alkeisiin ja se muisti hetken naksuttelun jälkeen, et tää oli tää juttu. Otettiin sitten Elpun kanssa kontaktia, joka sujui hienosti. Sen jälkeen otettiin maahanmenoa ja täytyy sanoa, et liri meinas housuun tulla sen tuokion aikana.. =D Otatin Elviksellä maahanmenoa, naksu selkäni takana (itse laittalla polvillaan istuen). Käsky, poika toimii, naksu ja palkka. Vaan... Muutaman kerran jälkeen Elvis alkoi mennä selkäni taakse ja siellä vasta naksun edessä meni maahan... Voi hessus et mulla oli hauskaa. En tiedä onko toi koira tyhmä vai viisas, mutta hupaisa pieni mies se on! En tiedä alkoko se sitten tekeen käskyjä naksulle?! Sivulletuloa otatin kanssa naksun avulla, se kun on Elviksestä se ei niin kiva juttu. Nyt ihme ja kumma Elvis teki innolla jopa sivulletuloa. Ehkäpä mun pitäs tehdä sitä sen naksun avulla. =)

Dean ja Zenin kanssa harjoteltiin yksittäin ihan vaan naksulle ehdollistumista. Kontakti, naksu ja nami, kontakti, naksu ja nami... Dean kanssa otettiin pari kertaa loppuun maahanmenoa, samoin Zenin. Niistäkin naksuttelu oli kivaa puuhaa. =)

Tänään sitten ollaankin lähdössä Urjalaan yhdistyksen järkkäämälle shelttileirille koko viikonlopuksi. Odottaen mukavaa touhuilua ja yhdessäoloa kavereiden kanssa. =D

Mukavaa viikonloppua kaikille!!! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti