torstai 10. lokakuuta 2013

Kipsinvaihtokeikka nro 3. + muutama kännykamerakuva

Eilen käytiin Majn kanssa taas morjestamassa Tetti-eläinlääkäriä Vihtivetissä kipsinvaihdon merkeissä. Kun ell kutsui sisään, vähän Maj katsoi, että taasko sitä on mentävä, mutta kiltisti taapersi ell:n perässä huoneeseen. Pieni kiltti. Kipsi vaihdettiin taas ilman rauhoitusta, hienosti malttaa neiti olla aloillaan (toki sitä myös pidetään aloillaan) kipsinvaihdon ajan. Ja palkaksi ell hemmotteli sitä broilerinsydämillä. Kun kipsi oli pois ja jalka paljaana, olisi Majn tehnyt mieli niin kauheasti jäytää jalkaa, siihen malliin kävi suu ja lipoi huuliaan. Tämä on kuulemma ihan normaalia.

Potilaskertomus:
"Kolmas lastan vaihto. Majn luksoiva pinnallinen koukistaja on ommeltu oikeasta jalasta 10.9. Jokikunnalla. Jos kipsi kastuu, valuu tai alkaa vaivata, tulee se vaihtaa samana päivänä. Edelleen koppihoito ja lyhyitä rauhallisia lenkkejä. Seuraava kipsinvaihto ensi viikolla. Rauhallista jatkoa Majlle."

Jalka oli sen verran ok ja kipsi kun on sitä suojaamassa, niin saimme luvan köpötellä pikkuisia "lenkkejä", parinsadan metrin mittaisia. Tämä on meille todella tervetullutta. Pääsee Pesonen vähän nuuskuttelemaan lähikadun hajuja. Jalassa oli pientä nirhaumaa polven kohdalla ihoteipeistä. Siksi tahtoi nähdä jo heti ensi viikolla ja vaihtaa kipsin. Useimmiten kun edelleen kipsin hankaumat ja aiheuttamat haavat ovat näissä yleisiä. Toistaiseksi iho on vielä ehjä, onneksi. Muuta ihmeellistä ei ell-reissulla tullut.

Maj ja uusin kipsimuoti


Meillä on ollut hieman kateutta ilmassa Pesosen aitaushoidosta... Vaikka isot saavat lähes yhtä paljon huomiota ja herkkuja kuin Pesonenkin, niin toki toisen herkut on aina parempia... Nyt pariin otteeseen olen löytänyt Nanen Majn aitauksesta, minne se on mennyt sillä aikaa, kun olemme olleet Majn kanssa ulkona. Pari päivää sitten olin minuutin pois näkösältä ja nyt Nane oli mennyt Majn valtakuntaan prinsessa ollessa paikalla. Onneksi Maj oli niin keskittynyt aktivontilelullansa leikkimiseen, että mahtoiko edes huomata vierailijaa.

Nane yllätettynä Majn aitauksesta


Eilen Nane kävi lällättelemässä sohvan nurkalla Majn aitauksen yläpuolella... "On mullakin apina herkkuja..."


Dea rakas on niin kovin kiltti... Se köllöttelee mamin kanssa sohvalla. Ilkeä mami teki sille BadAss-kampauksen...


Peipponen jäytää mummin tuomia herkkurouhetikkuja


Tässä nyt jatketaan toipumista. Todella nopeasti tämä päälle kuukausi on mennyt. Ensi viikolla onkin vähän muutosta arkeen, kun Pesonen lähtee hoitoon viideksi päiväksi isojen suunnatessa mamin kanssa Viron maalle reissuun.

Kauniita syyspäiviä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti