maanantai 9. syyskuuta 2013

Aurinkoinen Vantaa Kv- näyttely

Sunnuntaina lähdimme prinsessa-Dean kanssa Vantaan Kv-näyttelyyn. Neiti oli niin onnellinen päästessään kaksin mamin kanssa reissuun. Aamun koleudesta huolimatta päivästä tuli todella aurinkoinen ja lämmin.

Tuomarina shelteillä toimi hyväntuulen tuomari Elena Ruskovaara. Tiukka, mutta oikeudenmukainen tuomari, jolta hymy ei todella hyydy missään vaiheessa. Auringonpaistetta siis näyttelypäivän täydeltä kaikessa muodossa. =D

Dea sai omaa vuoroaan odotella tovin, ollen jälleen arvosteluvuorossa avoluokan viimeisenä narttuna. Dean odotellessa vuoroaan mami kävi pyörähtämässä Peetu-Minnin kanssa junnukehässä, Minnin oman mamin karkeloidessa pikkumustan kanssa pommikehissä.

Dean päästessä vuoroonsa, oli se jo intohippasmoodissa, vaikka kehän reunalla auringon lämmittämänä olikin rauhallinen ja nuupsu. Hienosti tyttö malttoi esiintyä. Jos joku luuli mun tulleen hulluksi seisottaessani Deaa pöydällä, kun huidoin käsilläni kuin hullu, niin kerrottakoon, että kuten tuomari asian ilmaisi Dea "sai ihailijan itselleen", ampiaisesta. =) Sitä siellä huidoin pois neitiä häiritsemästä. =)

Lopulta neiti keekoili itselleen tuloksen AVO ERI3 SA, seuraavalla arvostelulla:
"Oikeat mittasuhteet. Vankka runko. Reilu karva. Sopivat takakulmaukset. Hyvä leveys eturinnassa. Tarpeeksi kaulaa. Silmät saisivat olla tummemmat, silti erinomainen ilme. Korvat hyvät. Takaliikkeet ovat hieman kapeat. Hyväasentoinen häntä. Hyväaskelpituus ja hyvä esiintyjä".

Mukava päivä, vaikka auringonpistoksen se aiheuttikin. =) Kiitos reissuseuralle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti