tiistai 13. elokuuta 2013

Ajanviettoa koirakavereiden kanssa

Viime viikonlopun olimme varanneet Hämeen shelttien vuotuiselle syysleirille, joka harmiksemme kuitenkin peruttiin järjestäjien taholta. =/ Vaan nou hätä, sillä saimme yökylään Turun tytöt Marikan, Tinkan ja Tuulin, joihin nimenomaisella Hämeen shelttien leirillä vuosia sitten tutustuimme. =) Hiljaisina emäntinä meillä onneksi tuota juteltavaa ei kovinkaan riittänyt ;) Olihan tässä parisen vuotta vierähtänyt viime tapaamisesta, joten voinette kuvitella sen kälätyksen määrän, millä kuulumisia vaihdettiin. Koiratkin tulivat kivasti juttuun ja jälleen Maj-Lis Pesonen sai itselleen yhden uuden ihailijan Tinka-neidistä (joka ei kuulemma järin yleensä muiden koirien kanssa tuppaa leikkimään). Pesosessa on selkeästi joku viehätys, miksi moni koira (myös nartut) ovat ihan onnessaan sen kanssa leikkimässä ja telmimässä.

Lauantaina kävimme samoilemassa Vaakkoin kauniissa maisemissa ja useampi tunti siinä vierähti köpötellessä, piknikkiä pitäessä, koirien leikkiessä ja emäntien juoruillessa. =) Ilta sujui leppoisasti edelleen suut vaahdossa keskustellen ja koirien keskinäisiä leikkejä seuraillen. Sunnuntaina tutustutimme Turun tytöt meidän paikallisiin lenkkimaastoihin. Mahtava viikonloppu mahtavassa seurassa! Kiitos Marika ja tytöt!

Turun tytöt Tinka ja Tuuli


Tinkan ja Majn rallia Vaakkoissa


Majn ja Tuulin rallia


Pieni iloinen koiralapseni <3

Optimisti Nane keppinsä kanssa. Marikata oli hirmu suloista miten Nane jaksoi koko lenkin optimistina tuoda keppiä meille heittelyn toivossa. Juu, se on suloista sen muutaman kerran, mutta 7/7 pari lenkkiä päivässä... =)


Joskus tuntuu, että Pesosella on ajatusmaailma, joka ei tunne vaaroja. Siellä se Vaakkoissakin paahtoi menemään omia teitään, ja se erkanee todella pitkälle muusta laumasta. Nauttii metsän nuuskimisesta ja pusikoissa loikkimisesta. Syntynyt Camelbootsit tassuissaan?!


Yhteiskuvan yritystä... Juu koittakaa keskenänne... =) Dea, Nane, Tuuli ja Tinka


Luottomallini taas hommissaan...


Nane naurunassukka <3

Maj ja Dea Vaakkoin kallioilla


Eilen puolestaan käytiin ihan uudessa maastossa lenkkeilemassä Tuusulan Sarvikalliolla Majn veljen Dipin lauman kanssa. Kovasti sisaruksissa on samaa viitapirun vikaa, kun ryteiköissä painelevat menemään. Äänitehosteetkin sisaruksilla on kuin kopiot toisistaan. =) Kiitos Suvi ja lauma mukavasta lenkkiseurasta! =)

Piipahdettiinpa lenkin jälkeen vielä Nukarilla mummolassa setää moikkaamassa ja punaviinimarjoja maistelemassa (ei ollut tyttöjen mieleen marjat, Nane sen sijaan tykkäsi kovin). Täytyisi ehtiä käydä keräämässä marjoja siellä joku päivä, ennenkuin marjat pilaantuvat tai linnut vievät ne. Olen sotkenut mm. mustikoita mupsujen aamumössöruokiin ja hyvin on uponnut. Etenkin Dealle (joka on edelleen laihiksella, kunnes saadaan steriloinnin jälkeen tullut ylimääräinen kilo pois) tuo kasvis/marja-lisä on hyvä, ihan kun ei viitsi pelkkää ilmaa ruokakuppiin aamuisin laittaa. =)

1 kommentti:

  1. Kiitos itsellenne! Koipikaan ei suuttunut, ainakaan kovin pahassti.. ;)

    VastaaPoista