lauantai 27. huhtikuuta 2013

Hyvinkään ryhmänäyttely...

...vietettiin tänään hieman koleassa, tihkusateisessa säässä. Tuomarina shelteillä Tarja Löfman. Pittu-Pinnu Maj-Lis Pesonen keekoili kehässä toisen kerran elämässään ja sain kunnian olla Pek1 KP ROP-pentu (kilpailua ei juurikaan ollut ;) ). Nane puolestaan sai elämänsä toisen H:n, liikkeet ei oikein sujuneet ja häntäkin tahtoi taas viuhua iloisena viirinä, muutoin poika esiintyi hienosti ja kauniisti. Dealle ERI, kauniisti perusvarmasti neiti esiintyi myöskin. Arvostelut alla.

Dean arvostelu:
"Hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä purenta. Tyypillinen pään kiila. Riittävästi kaulaa. Sopivat kulmaukset edessä ja takana. Tanakka runko. Liikkuu sopivalla askeleella. Hyvä ylälinja ja häntä."
AVO ERI

Nanen arvostelu:
"4-vuotias hieman raskaan vaikutelman antava uros. Puhdaspiirteinen pää. Kauniit silmät ja hyvät korvat. Lyhyt kaula ja niukat etukulmaukset. Hyvä syvä rintakehä. Liikkuu lyhyellä askeleella. Ajoittain korkea häntä."
AVO H

Majn arvostelu:
"Feminiininen narttupentu. Hyvä purenta. Tummat silmät. Hyvät korvat. Tyypilliset pään linjat. Vielä kevyt runko. Toivoisin enemmän kulmauksia eteen ja taakse. Liikkuu hyvällä askelpituudella, kapeasti takaa. Erinomainen hännän asento. Kaunis karvapeite."
Pek1 KP ROP-pentu

Alla kuva Majsta kehässä Riitta Vanha-Perttulan ikuistamana. Silmäkulmat kostuivat, kun neidin kuvaa katson, näen niin samaa pikku kettua kuin eräässä suuresti kaipaamassani pikkuketussa. <3 Maj on <3

Maj kehässä. Kuvannut Saija Tuomi.


Epävirallisempaa hassuttelua. Kukku-Dean Kukku-ilme ;). Kuva Saija Tuomi


Ma-Lis Pesosen Hassunassu. Kuva Saija Tuomi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti