keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Rokotusreissu ja kaverikuvia

Maj pääsi tänään toistamiseen eläinlääkäriin rokotusreissulle. Mami sai olla hyvin ylpeä kauniisti ja reippaasti käyttäytyvästä pikku nääpiöstä. "Neuvolan" puntari näytti 3700g, eli aikas samoja lukemia kuin meidän omakin vaaka. Sydän kuunneltiin ja korvat tutkittiin. Rokotuspiikkiä ei huomattu nakin ahmimisen lomassa. Silmät Majlla vetistävät ja ell mukaan silmien vuotelu johtunee ahtaista kyynelkanavista (Elviksellä oli tätä samaa pentuna) ja saattaa olla, että tuuli/pöly/hiekka jne altistaa vielä lisäksi tälle vuotelulle. Suussa oli eläinlääkärille yllätys, kun sieltä puuttuikin jo pari alaetuhammasta. ;) Hampaat itseasiassa lähtivät molemmat tänään. Muutenkin Majn hampaan nökeröt on aika hassun onnettoman näköiset pikku taltat. Silti ne nökeröt iskeytyneenä käteen tuntuu aika tavalla. =) Saatiin hampaiden pesuohje eläinlääkäriltä matkaan, vaikka se entuudestaan tuttua onkin. Nyt kun alkaa The Massive Taltat kasvamaan suuhun, niin pitääpä alkaa Majtakin totuttamaan hammastahnaan ja -harjaan.

Tässä muutamia kaverikuvia lenkiltä, jossa tohisteli Majn ja kaksikon lisäksi pommit Heta ja Brassi, Nelli ja Santtu-suomenlapinkoira. Meno oli vauhdikasta.

Muruset niin näpsäköinä


Maj karkasi kuvasta sadasosa sekunti kuvan ottamisen jälkeen...


Tummat ja tuliset


Mane-mies <3

Tenttu-akka <3

Loppuviikoksi on kivaa aktiviteettiä tiedossa pikkujoulujen ym. muodossa. Ihan kiva, sillä kyllä tää kaamosaika osaa olla masentavaa pimeine aamuine ja iltoineen. Joten enempi kuin tarpeeseen tulee jutut mitä odottaa innolla.

1 kommentti:

  1. Teillä lähteny jo nökeröjä pois!? Meillä kaikki nököt (ainakin eilisen tarkistuksen mukaan) olivat vielä suussa! :D ja ne sattuu.. toivotaan, että Jesper-veikkakin kohta rupee vaihtamaan piikit pois. ;) Terkkuja ja mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista