tiistai 21. elokuuta 2012

Leiritunnelmia 2012

Viime perjantaina lähdimme leireilemään Hämeen shelttien järjestämälle shelttileirille Urjalan Taikayö Campingiin. Tämä oli poppoollemme jo viides vuosi peräkkäin tällä leirillä. Ja aina vaan oli yhtä rattoisaa! Tänä vuonna osanottajamäärä oli melko pieni, ihmisiä tusinan verran ja koiria tuplaten sen. Vaan tunnelma sitäkin tiiviimpi ja avoimempi. Mahtavalla porukalla saimme aikaiseksi hauskan, välittömän tunnelman, joka kesti läpi koko viikonlopun. Ohjelma oli entisten vuosien malliin tuttu; syömistä, kivoja kisoja, illanistujaisia ja väsyneitä emäntiä ja koiria. ;)

Leiriporukkaa asettu taloksi mökkeihin


Lauantaina halukkaat pääsivät trimmausoppiin


Meidän poppoo siistittynä


Lauantaina ohjelmassa oli myös leirinäyttely, luokat menivät väreittäin, pentujen ollessa omana luokkanaan. Tuomarina toimi Saija. Elvis oli soopeleiden 4., Dea trikkien 2. ja Nane trikkien 3. Kävin myös tekemässä hassunhauskan esiintymisen Aldo-pennun kanssa.

Leirinäyttelyn joka väriluokan voittajia


Luontopolun tietovisassa tiimimme "Laholatvat", johon kuului meidän poppoon lisäksi Tuulikki, Mira ja koirat, oli nimestään huolimatta melko välkky. Osa kysymyksistä tuntui haasteellisilta, mutta saimme kuin saimmekin lähes kaikkiin vastattua (arvattua) oikein ja loppuen lopuksi Laholatvojen kutreja koristi voittajien kruunut. =D

Lauantai-iltana saunoimme, grillasimme makkaraa ja herkuttelime letuilla, kävimme laulamassa karaokea ja tanssaamassa valssia. Loppuilta sujui naapurimökissä illanistujaisissa, joissa hilpeistä tarinoista ei meinannut loppua tulla. Kellon tikittäessä eteenpäin ja napsujen vahvistuessa, muuttui jututkin aina vain hilpeämmiksi. Vatsalihakset saivat treeniä. =D

Porukkaa grillikatoksella


Sunnuntaina vuorossa oli rally-tokoa, temppurata sekä hengailua ja höpöttelyä.

Nane temppuradalla


Elvis temppuradalla. Sijottui kolmanneksi.


Kerrassaa ihanan rento viikonloppu mukavassa seurassa. Jos vaan ensi vuonna leiri edelleen järjestetään, olemme me ihan varmasti mukana! Alla vielä vähän leiritunnelmakuvia.

Dean ja Tomun kaverikuva


Harun ja Dean raju vetoleikki, kavereiden kannustaessa


Dea tipuliini


Nane napotintti


Elvis, pieni iloinen leiriläinen


Dea tauolla mamin sylkyssä


Nane kerrankin suu supussa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti