tiistai 20. marraskuuta 2012

Muutamia juttuja ja kuvia

Arki sujuu mallikkaasti. Majkin on päässyt jo kivasti jyvälle siitä. Ollaan treffattu koirakavereita lenkkien merkeissä ja joka viikko Maj on tavannut muutamat uudet kaverit. Pääasiassahan nuo kaikki uudet tuttavuudet on shelttejä olleet, toivottavasti naperosta ei kasva roturasistia. ;)

Tässä Maj tutkii maailmaa uuden ystävänsä Riinan kanssa Vaakkoissa


Viime viikolla kävimme Nanen ja Majn lapsuudenkodissa hamstraamassa lisää ruokaa poppoolle. Siellä Maj kohtasi Hamsu-pennun, jonka kanssa se vietti usean viikon asuessaan vielä lapsuudenkodissaan. Hamsu heilutteli häntää Majlle niin vimmatusti, taisi muistaa mentorinsa hyvin. Kovat painit ne pistikin pystyyn jälleennäkemisen riemusta. Riemuissaan Maj oli myös Eran näkemisestä, asiaa tuntui olevan ihan hirveen paljon kerrottavana (ainakin iloulinasta päätellen).

Vieraita on kyläillyt tasaiseen tahtiin ja Maj nauttii joka kerta yhtä paljon, kun joku tulee meille kylään. Viime viikonloppuna veljenpoika tuli yökyläilemään ja yhteinen sävel pienen ja vielä pienemmän välillä löytyi heti. Kassu tehokkaasti aktivoi koko kööriä niin pihalla kuin sisälläkin. Ja loppuen lopuksi kaikki, niin lapsi kuin koiratkin, olivat aika naatteja.

Lauantai-illan iloja ;)


Kassua huvitti kovasti, kun tyttöhauva tykkäsi pikkuautoleikeistä niin kovasti


Meille tarjottiin pari viikkoa sitten agilityn valmennusryhmäpaikkaa NoDo:lta. Olin loppukesästä laittanut ryhmäpaikkahakemuksen vetämään Elvikselle... Ajattelin, että kai se Nanekin nyt mölliryhmässä varmaan jo menisi ja niin otimme paikan vastaan. Ekat treenit meni ainakin ihan kivasti, vaikka itse alkuun vähän ruosteessa olinkin. Nane muisti paremmin ja selkeästi nautti touhusta. Jospa se siitä lähtis pikkuhiljaa mullekin muistumaan. =)

Nane kävi korkkaamassa myös talven koirakylpyläkauden viikonloppuna. Oli aikas onnellinen nuori mies, kun pääsi plutaamaan kylpylälle lempi uimalelunsa kanssa. Samalla tuli pestyä jäpikkä ja jestas se heittää karvaa... Vieläkään en ole saanut siitä kokonaan kammattua kaikkia irtokarvoja, sitä karvaa kun tuntuu riittävän ja riittävän... Seuraavan uintireissun yhteydessä tarvii varmaan oikein kunnolla rapsuttaa kaikki loputkin karvat irti. Deakin varmaan pääsee kylpylälle joku kerta matkaan, vaikkei ihan niin paljoa touhusta välitäkään mitä Nane. Dea kuitenkin ui sievästi, kun uimaan laitetaan. =)

Punnitsin koko porukan Majn punnituksen yhteydessä. Majn strategiset mitat nyt 15-viikkoisena oli 27,5cm korkeutta ja 3,5kg painoa. Hyvin se siis kasvaa, muttei siitä mitään jättiläistä taida tulla. Sopii hyvin siis meidän mini-tiimiin. ;) Dea oli pysynyt samoissa 7,4kg:n painossa kuin ennenkin, mutta Nane... Se painoi 9,6kg! Onkohan se turhan tiheään syönyt nyt naperon luun jämiä...?! ;) Paino siis noussut liki kilon viime punnituksesta. Täytyy alkaa vähän vahtimaan kuinka paljon extraa se oikein kiskoo kitusiinsa. Käsiin Nane tuntuu vielä ihan sopivalta ja kylkiluutkin on helposti löydettävissä. Nane taitaa tuumata, että hyvinsyönyt mies on tyytyväinen mies.

Tässä vielä muutamia kuvia Vaakkoin maisemista, jossa samoiltiin Anun ja tyttöjen kanssa. Vähän oli polut osittain märkiä ja mutaisia, mutta maasto siellä on niin kiva ja maisemat upeat.

Isot kalliolla


Majkin malttoi hetkeksi seisahtua kalliolle


Maj aarteita bongailemassa


Isojen epävirallinen kaverikuva


Dea kukkulan kuningattarena


Maj tuumailee

2 kommenttia:

  1. Pikkaisen on veljeksillä sitten kokoeroa ;). T. Tuima vähän alle kuusi kiloa. P.S. Ihania kuvia, tahtoo tonne lenkille!

    VastaaPoista
  2. ^Aattele, että Nanekin on vain 37 senttinen! :D

    VastaaPoista