lauantai 22. lokakuuta 2011

Hengissä ollaan...

...ja hyvin voidaan. Syksy tekee tuloaan sateineen ja pimenevine iltoineen. Mutta siitähän ei masennuta (tai no emäntää ehkä vähän pimeys kyllä tahtoo masentaa). Syksyn parasta antia on kuitenkin komea väriloisto ja raikas ilma. Näistä olemme koittaneet ottaa iloa irti.
Rakennuspuuhat ovat jatkuneet ja edistyneet kivasti. Toiveissa on, että pian saamme hengähtää ja palata normaaliin arkirytmiin ilman naulapyssyja, sahoja, maaleja ja lautoja, hetkeksi... Muutaman viikon sisään meidän olisi tarkoitus päästä muuttamaan rakkaudella ja muutamilla kyyneleillä rakennettuun omaan kotiin. Ensi keväänä projekti jatkuu pihanrakennuksen muodossa, sille kun emme enää tänä syksynä ennätä tehdä mitään. Joten kakaroiden temmellystantereena toimii "maailman suurin hiekkalaatikko" (kuten veljenpoikani asian ilmaisi). Viime viikonloppuna saimme aidattua takapihan koplaa varten. Vaikka kolmikko on koko rakennusprojektin ajan pysynyt siivosti pihan läheisyydessä, emme uskalla ottaa riskiä muuttaessa, että keksisivät laajentaa reviiriään. Lisäksi talo on paritalo ja uusista naapureista ei tietoa, joten parempi olla etukäteen viisas kuin katua myöhemmin. Tiukkaa se kyllä koplalle teki olla "aidattuna", etenkin Elvikselle, sillä heitillä on ollut tapana käydä vain ja ainoastaan joko naapurin puolella tai läheisessä metsikössä pissalla ja kakalla. Eihän sitä nyt sovi omaa pikkupihaa sotkea. ;)

Meillä alkoi tänään viikon syysloma l. siivousloma. Ensi viikon loppuu mennessä toivon, että olemme saaneet luututtua jokikisen nurkan Vilpolassa puhtaaksi. Koirat ovat avuliaina jelppimässä missä tahansa puuhassa raksalla. Kyllä niitäkin ramasee varmasti tämän projektin päätyttyä, siihen tahtiin ne on toimittaneet valvovan mestarin virkoja. ;)

Mutta nyt lähdemme kaivamaan luutut ja ämpärit esiin ja painelemme työmaalle!
Mukavaa syksyä kaikille!

1 kommentti: