maanantai 27. kesäkuuta 2011

Juhannusjuhlaa ja lomafiilikseen orientoitumista

Keskiyön juhlaa päästiin taas juhlimaan. Osittain ehkä hiukan haikein mielin, sillä juhannuksestahan se päivien pimentyminen taas alkaa... Onneksi tässä nyt valoisaa kesää on vielä reilusti kuitenkin jäljellä, joten pois synkistely! =) Lomakin alkoi ja silleen! ;) Lomafiiliksiin orientoituessa (juhlimisen lisäksi) kului siis juhannusviikonloppu.

Juhannusta vietimme tutussa paikassa, Lopen Laakasalossa, upeiden maisemien ja oman mökkirauhan keskellä. Koirat saivat vapaasti mellestää mielinmäärin mökin pihamaalla ja rannassa koko juhannuksen. Siitäkös meillä nautittiin.

Rellestämisen juhlaa ;)


Sessut toimivat myös erinomaisina grillimestarin apulaisina


Rannassa kelpasi viilennellä tassuja ja massuja


Seurana triolla oli tuttu kiinanpalatsihauva Lenni "Pärsky" Lokinpoikanen. Hienosti poppoo tuli juttuun edelleen ja jopa Dea soi vienot hännänhuiskautukset tutulle pojalle. Tähän saattoi osasyynä olla myös neidin bongatut juoksut... Niimpä. Tätä se pöhköily, skitsokohtaukset ja vattanvenyttely siis enteili, kuten arveltu oli. Vain vajaa 5kk edellisistä juoksuista ja taas tuoksutaan niin hyvälle että... Näiden juoksujen jälkeen olisi nyt vihdoin tarkoitus neiti viedä steriloitavaksi, sillä Dea selkeäst käy hormoneilla. Saisi vähän tasaisuutta neidin elämään, kun ei tarvitsisi hormonien kourissa pyöriä.

Suloinen Dea <3


Neiti Hyväntuoksuista naurattaa (liekkö poikien ihailevat katseet)


Juhannuksena koirat söivät hyvin, kuten juhlana kuuluu, ja osa (lue Elvis) koki, ettei sekään ollut tarpeeksi. Elvis kävi lisäksi hotkimassa Lennin ruuat tämän huoneesta, kummastellen, miten jollekin ei sapuska kelpaa. Ruohoakin tuli koplan syötyä niin, että pelkäsin niiden pian muuttuvan lehmiksi. Näin ei tietenkään käynyt, sillä eivät ne edelleenkaan osanneet märehtiä. Vaan sulavasti oksensivat siisit pikku kasat ruohotupeksia ruohonmättäämisen päätteeksi. =/

Elä mami tuijota, minä leikin lehmää nyt!


Kuviakin koitin saada otettua, kuvaaminen kun on jäänyt kaiken työ- ja rakennuskiireiden vuoksi vähemmälle. Ilmat eivät parina päivänä oikein kuvaamista suosineet, eikä taustat olleet kaikkein parhaimmat, mutta tässä muutama juhannuskuva (lähinnä pojista ja triosta yhdessä).

Trio juhannuspotretissa


Napsusta seisomakuva yritystä


Kuva Nanesta ei ole kunnon kuva ellei sillä ole suu auki <3


Minun suloisista suloisin pikku mies Elvis <3


Elvis puolitoista kuukautta vajaa 4veenä


Neiti Deestä sivuprofiilia sivuttain ;)


Kopla valmiina loman viettoon! Tervetuloa kesä ja loma!


Näissä tunnelmissa me aloitamme kesäloman...Luksusta; 5 viikkoa autuasta vapaata... Tai no... Loma taitaa tehokkaasti sujua kyllä Vilpolassa ahertaessa... Tuntuu, että siellä edelleen on tekemistä vaikka ja kuinka, vaikka paljon on aikaankin saatu. Onneksi meillä on kolme liki valmista rakennusmestaria vahtimassa hommien etenemistä. ;) Oma koti siintää unelmissa.... Jospa kesän mittaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti