maanantai 21. helmikuuta 2011

Epiksissä Lahdessa

Sarjassamme extempore-reissut; Lahden epikset viime sunnuntaina. Matkassa Tipi, Elvis, Dea ja Nane. Satu oli bongannut epävirallisten agikisojen ilmoituksen netistä ja aikamme pähkäiltyämme päätimme lähteä hurvittelemaan Lahteen. Sää (-18-20) tosin mietitytti lämmittelyjen ja jäähdyttelyjen kannalta ja jotta pähkääminen olisi ollut mahdollisimman pitkälle venytettyä, oli pieni sininen Tipi-porsas lauantaina kiskonut pikkuiseen kupuunsa 1,5kg kuivanappuloita... Kaikki kuitenkin pikku porsaalla hyvin, joten su aamuna lopullinen päätös, että Lahti otetaan suunnaksi.

Möllikisat olivat tosissaan möllikisat, sillä radalla ei ollut kontaktiesteitä, keppejä, keinua, rengasta eikä pussia. Toisinsanoen rata koostui hypyistä ja putkista. =D Ilmoitin Elkun minimölleihin ja Nanen medimölleihin. Vasta medimöllien alettua hoksasin, ettei me olla koskaan otettu Nanen kanssa hyppyjä medikorkeudella. =O Mutta myöhäistä se siinä vaiheessa enää oli sitä hoksata. Joten niillä mentiin.

Elkku oli intoa täynnä ja mikä parasta; se ei varastanut lähdössä (kuten ei enää treeneissäkään). Se kulta <3 Suunniteltu ohjaus meni melkein kuten piti; muutamissa kohdissa mä hieman puolihuolimattomasti huitelin minne sattui. Ja mun pitäs oikeasti päästä siitä käsien vispauksesta ja pyrstö pystyssä kulkemisesta eroon; kuva ei valehtele. ;) Elkulle tuloksena 5vp ja 3.sija minimölliluokassa. Jei Pépé!

Nanenkin uskalsin ilmoittaa, vaikka herra on treenannut tämän vuoden puolella vain kaksi kertaa, eikä viime vuoden lopulla treenikertoja ollut varmaan yhtään sen enempää. Mutta koska rata oli pelkkää putkea ja hyppyä, ajattelin, että kyllä me mennään! Niimpä Nane korkkasi mölleilyt mediluokassa. Ja komeasti korkkasikin. Mammalla ohjaus sekosi ihan täysin ja paikoitellen ohjaus oli erittäin kökköä, mutta isot plussat ja suukit Nane-miehelle, joka tekee työtä käskettyä, innolla. Nanelle 0-tulos ja sijoitus 8/12. Ei pöllömmin treenimäärään nähden, ei ollenkaan! =D

Hupaisaa oli, että Nane sai jälleen uuden nimen. Hkään näyttelyssä se viime syksynä oli Nappulavaaran MM ja tällä kertaa sen kutsumanimenä oli Nalle. ;) Katsellessani lähtölistaa ihmettelin, minne Nane on sieltä kadonnut, kunnes tajusin, että herrasta on väännetty Nalle-mies. No, onhan se semmonen maman Nane-nallukka. <3

Kiva reissu poppoon kanssa (Deakin siis turistina mukana). Eikä kylmä ilmakaan haitannut, varsinkin kun aurinko oli kotimatkaksi ennättänyt lämmittää ilmaa sopivammaksi. =) Kiitos Satu ja Tipi-porsas reissuseurasta!

Linkin möllikisavideoon laitan, kunhan saan sen ladattua vimeoon. =D

http://vimeo.com/20201312
*Muoks* Ja tuolta linkistä löytyy se video. =D

1 kommentti:

  1. Onnea hienosti menneistä möllikisoista, hyvä Hanna ja pojat!:)
    Rapsuja kolmikolle<3

    VastaaPoista