keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Elkun vapaatreenit

Elkulla oli vapaatreenit eilen, kouluttajan ollessa sairaana. Onneksi paikalle oli tullu muutama muukin treenailemaan itsekseen, jotta meidän ei tarvinnut ihan yksin keksiä ja soveltaa mitä puuhata. Itseasiassa otimmekin sitten rataa, joka oli siellä valmiina.Alkuun otettiin pätkä 1-6. Se sujui yllättävän hyvin. Ainoa ongelma meinasi olla putkeen lähetyksessä. Elkku tahtoi hakea aina väärän pään putkea. Selkeällä putkeen ohjauksella, jättäen Elkulle tilaa mennä, koko ajan hihkuen "putkea", niin se sujahti sinne minne pitikin.

Pätkä 7-13. Oli meille hyvä, koska siinä saatiin hyvin keppitreeniä. Tosin ei siltä "hankalalta puolelta". Se kyllä pitäisi ottaa treenin alle. Lähetys putkeen, vastaanotto kepeillä, ekaan väliin ohjaus ja annoin herralle tilaa mennä. Ja se meni! Se ihan itse pujotteli, mun kipitellessä vieressä "kepikepiä" hokien. Ysille takaaleikkaus, samoin kympille. Takaakierto yhdelletoista ja uudelleen kepeille. Pari kertaa Elkku kiiruhti (näki jo putken kutsumassa edessään) ja jätti vikan välin pujottelematta. Otettiin muutamat onnistuneet kepit ja mä hihkuin kannustushuutoja tsempaten sen pujottelemaan ihan koko satsin ja "palkaksi" oikeasta suorituksesta Elkku pääsi kirmaamaan putkeen.

Lopuksi otettiin rataa alusta loppuun. Pientä takkuamista vitos putkelle lähettämisessä, kun en taas heti muistanut ohjata tarpeeksi selkeästi. Muutoin mallikasta menoa, ainakin mun mielestä! =D Kivat treenit, jossa pikku toopeli pääsi taas ujeltamaan ääntään käheäksi. On se vaan liikkis töyhtis <3

1 kommentti:

  1. Pätevä Elkku!!! Ja taitava Hanna!!! Hienolta kuulostaa, joko kohta rupeette kurkkimaan kisakalenteria "sillä silmällä" :)

    VastaaPoista