sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Eipä juuri mittään erikoista

ole meidän viikko sisältänyt. Arkisia metsä/peltolenkkejä ja kotona aktivointileikkejä. Poppoo ollut kuitenkin tyytyväinen. Kuvailla en ole juurikaan jaksanut, mutta yhtenä iltana nappasin canonin matkaan pelloilla käydessämme. Tässä muutama kuva koplalaisista.Perjantaina saimme lenkkiseuraksemme ihastuttavan 13-viikkoisen lapinporokoiraneiti Nästin. Uusi "tyttöystävä" oli erityisesti mieleen Elkulle ja Nanelle. Nanea vain kovin harmitti, kun painiessa Nästin kanssa se ei saanut otetta neidin "tukasta", sillä kun semmoista ei liiemmin ollut. ;) Elviskin intoutui leikittämään uutta tyttöä, vaikkei se pennuista liiemmin välitä, tässä neidissä kuitenkin oli ilmeisesti "sitä jotain". Dea tyytyi katselemaan touhua sivusta, aina toisinaan kuitenkin poikien hännissä roikkuen ja niiden menoa rauhoittaen. Taisi neiti tuumata, että yks nainen tässä laumassa on ihan riittävästi. ;)

Lauantaina Nane lähti sanomaan heipat näytelmäkehien junnuluokille. Viimeinen junnukoitos suoritettiin Karkkilassa, jossa tuomaroimassa oli mukava ruotsalaistäti Kristina Purens. Uroksia oli kovin vähän ilmoitettu paikalle. Narttuja oli senkin edestä. Nane kekkusi mallikkaasti ja liikkeet sujui musta oikein kivasti, vähän meinasi emäntä taas vaan askelissaan seota. ;) Ei siis mitään uutta. Tulokseksi Nanelle EH2 ja kiva arvostelu. Tuomarin tullessa kättelemään, hän selvensi punaista nauhaa englanniksi sanoin: "Excellent dog with very excellent chest for his age, but his tail... he should keep it more down." Näimpä siis taas, tyttöviiri oli kunnossa. =D Kovin olin kuitenkin tyytyväinen herran tulokseen, tuomari kun ei sieltä lepsuimmasta päästä ole Suomessa arvostellessaan ollut. Tässä Nanen arvostelu vielä.

"Junior hane med god könspräge. Välformat huvud, aningen brettställda öron. Stark hals och rygg. Tillräckligt bakanlagt skuldra. Kort förbröst. Bra bröstkorg. Passande benstommer. Bra pälskvalitet. Rör sig med kort steg."


Tänään lähdettiin poppoon kanssa treffaamaan Elkun agikaveria, Pyry-russelia ja tämän "isoveikkaa", Andy-labbista. Käytiin kiertämässä Alhonniitussa koiraladun reitti ja kyllä kelpas ihanassa syysilmassa talsia tunti ja toinekin. Laumat tuli hyvin toimeen keskenään, vaikka "omiensa" kanssa lähinnä leikkivätkin, lukuunottamatta Elkkua ja Pyryä, jotka selkeesti muistivat toisensa kuukauden näkemistauosta huolimatta. =D

Elkku, Andy ja Pyry


Neena se jaksaa aina poseerata


Nanesta ei taho saada kun näitä älyväläyskuvia, siis kassokaa ny tota kieltä...se ei vaan malta pysyä siellä suussa... ;)


Lenkin lomassa vähän tokoiltiin...


Pypy pääs malleilemaan, ilme kertoo, jotta kaverit hirnuu jossain selän takana.. =D

2 kommenttia:

 1. Onnea vielä hienosti menneestä päivästä Karkkilassa!! Tiekkö mua vallan hymyilyttää, kun luen näitä Karkkilan ja Hyvinkään arvosteluja.. Tipi ja Nane on kyllä niin kaksoset, niin on samanlaiset arvostelut saaneet:D

  Ja ihania syyskuvia jälleen kerran!! Paljon rapsuja!!

  VastaaPoista
 2. Onnitukset hienosta arvostelusta taas kerran!

  Ja hitsi, ei kai se kieli nyt mahdu pieneen sievään suuhun kun on tuollainen halko sinne laitettu.

  Halit sulle ja rapsut karvaisille!

  VastaaPoista