tiistai 23. marraskuuta 2010

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää..

...ei kolmikkommekaan, nyt enää kotiin jää! =D Ei sitä lunta nyt ihan tulvillaan ole, mutta sen verran, että maa valkeana ja mieli iloisena. =D Viime blogimerkinnässä jäätiin odottelemaan lunta ja avot, sieltä sitä tuli. Kuin tilauksesta. =D

Puolensa ja puolensa on lumenkin tulolla. Plussana; on valoisampaa ja koirat pysyvät puhtaina. Piiitkänä miinuksena; suksijat kömpivät koloistaan. =/ Niin myös tänäkin vuonna. Joten iltaiset pururatalenkit alkaa taas kohta olla pannassa, kun ah-niin-ihanat-ystävälliset suksijaiset valloittavat ainoan valaistun paikan, missä koirat saisivat vapaana kulkea. Remmilenkit kutsuu siis. Onneksi kuitenkin viikonloppuisin ja lyhennyspäivinä on mahdollisuus metsässä samoiluun valoisaan aikaan. Niistä otetaan kaikki irti! Ja on se ollut ihana tallustella lumisilla teillä, vaikkakin vain remmilenkkiä. Koplalla kun puuhaa riittää lumen kanssa. Nokkaa pitää viistättää lumessa, jälkiä nuuskia huolella ja niitä seurata. Kieriminen on myös jokapäiväinen pakko ja pop! =D

Viime viikolla ei kummempia puuhailtukaan, lenkkejä lenkkejä vaan. Ja kotona pientä temputtelua avec kolmíkko. Vieläkään en ole uusia temppuja kehitellyt opetettavaksi, joten ovat raasut saaneet tyytyä samaan aivojumppa/jumppa repertuaariin. Pupuasennossa tassunantoa ollaan "uutena" treenattu, mitään uutta siinä ei sinänsä ole, mutta tasapainottelun kannalta se on ollut kelpo juttu.

Viime viikolla ei meidän uintipoppoolla ollut varattuna viikottaista uintivuoroa, mutta ylläriuinnille päästiin kuitenkin, Nanen lähtiessä simmaamaan sisarustensa kanssa kylpylälle. Riemua riitti jälleen. Ja lihakset saivat vahvistusta polskutellessa! =) Kiitos sisaruspoppoolle kivasta uintituokiosta!

Jaarittelut siinä. Tässä muutama lumikuva, jotka sain räppästyä ollessamme lenkillä eräänä päivänä. Olen ollut niin laiska ulkoiluttamaan Canonia, että oikeen hävettää. Toinenhan on melkein heitteillä. ;)

"Tuhatjalkainen" hyökkää Älyttömän kimppuun


Järjenjättiläiset lumileikeissä


Prinsessan poseeraukset osa tuhat


Elkku, pikku veijarin huumorii...


NaneMane mies ja jo kuvissa niin tutuksi käynyt kielenlurpatus ;)

1 kommentti: