maanantai 5. heinäkuuta 2010

Agirotu 2010

...on pulkassa! Eilinen kului siis hurvitellessa Teivossa Agirotu 2010-tapahtumassa lähes koko päivä. Huh hellettä, pysty sanomaan, sillä siellä oli Kuuma! Meiltä lähti koko poppoo matkaan; Elvis ja Nane karkeloimaan ihan radalle asti, Dea-prinsessan kannustaessa "veikkapoikia" ja muita kavereita. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ja ehdittiin ihan rauhassa paahtua auringossa ennen omia vuorojamme (toivottavasti mupsujen viilennysmanttelit ees hieman helpotti niiden oloa). ;)

Ensimmäisenä agirotu joukkueviestin alomineissä meidän poppoosta starttasivat ElementtiVaroitukset; Kiti, Tuima, Zen ja Blitz (=äippä, veikka, herra itse ja sisko). Vastoin kaikkia lakeja, sisko-Tipi päätti siis aloittaa juoksunsa paria päivää ennen agirotua. Muutoin olisimme menneet sisarussarja- kokoonpanolla. Onneksi mamma-Kiti oli ilmottu varakoiraksi ja poppoomme pääsi karkeloimaan! =D

AloMini rata oli seuraavanlainen (mun muistissani saattaa helteestä johtuen olla aukkoja, vaikka kahteen kertaan juoksinkin radan eilen). ;) Tuomarina minialoilla toimi Tero Strömberg (tai siis Kari Toijala, jos mua on kuuleminen). ;)Rataantutustumisessa päätin, että kepit juostaan Nanen kanssa ainakin ohi, samoin A, jollei se näytä siltä, että poika sinne kirmaa varmannäköisenä. Keppejä kun ei olla koskaan otettu, A:ta muutamia kertoja (nekin suurinosa hihnassa). Puomin ajattelin uskaltaa ottaa "kädestä pitäen- viennillä". Nane-nannukainen yllätti mut täysin ja oli valtavan hieno pieni mies! Se keskittyi täysillä meneillä olevaan touhuun (vähän mietin ennalta kiinnostaako nurmikentän tuoksut tms). Puomille meni varmasti ja se suoritettiin oikein mallikkaasti. Putkiin ja hypyille irtosi ihan kivasti, kuunteli ja katseli ohjausta. A:ta se vilkaisi, mutta me juostiin se kuitenkin ohi, samoin kepit. Mä olin kuvitellut, että me mennään Nanen kanssa aikas rauhallista tahtia, mutta se pinkos nopeemmin kuin olin ajatellut (liekö emäntä ollut kuuman huumassa eikä omat tossut jaksaneet vipattaa). Joten muutamissa kohdissa mä en ehtinyt ohjaamaan sitä kunnolla, mutta siitä viis! Me oltiin hienoja!!! =D Hienoja olivat myös mamma-Kiti ja sisarukset Tuima ja Blitz, upeat suoritukset heillä. Ei tarvinnut Elementtien päätään puskiin laittaa, vallan mahtavaa porukkaa! =D Saldona ElementtiVaroituksille; aika 2:20,01, Ratavirheet 110, Tulos 4:10,01. Nane osuus tästä: Aika 34,71 ja ratavirheet 30 (hylky kepeiltä ja A:lta). Lopullinen sijoitus 7./21. Ei paha ei! ;) Hienoa penskat!

Seuraavana koitokseen lähtivät HotDogsit; Mila, Elvis, Tao ja Sani. Ei ollu Elvarilla tietoakaan helteestä tai väsymyksestä, se oli kovin tohinalla lähdössä radalle. Ja se baanatti ja meillä oli kivaa. =D Kaikki meni muuten putkeen (ja varsinkin Elvis), mutta kepeillä tuli eka hylky. Herra kaarsi väärältä puolelta ja väärästä välistä, kun en mä ehtinyt tarpeeksi ajoissa ohjaamaan oikeaan väliin. Korjattiin ja Elvis pujotteli ihan ok käsiavusteisesti aina (toka)vikaan väliin, jonka jälkeen en enää alkanut korjailla, kun unohdin itsekin missä mentiin. Loppusuoralla Elvari kerkesi mun edelle ja hyppäsi yhden hypyn väärinpäin (kai) ja siitä toinen hylky. Mutta kivaa meillä oli! Ja tiettekö, että molempien poikien kanssa jäi vähän sellainen kutku, että ois voinnu vaikka samantein mennä uudelleen karkeloimaan. Jospa se kisakärpänen joskus puraisisi muakin, ehkä ihan vielä ei ole sen aika. ;) Elvarin joukkue suoriutui mainiosti ja saldona; aika 2:35,67, ratavirheet 95, tulos 4:10,67. Elvarin osuus tästä; aika 41,28 ja ratavirheet 30. Lopullinen sijoitus HotDogseilla sija 8./21. Eli ihan siinä Elementtien kannoilla. ;) Joukkuidemme välinen ero tuloksessa oli vain 0:00,66.... =D

Nanen siskon Blitzin omistaja Petri oli jo koostanut kisavideon junnujen agirotukarkeloinnista. Uskon, että saan sen myös tänne linkittää. Kiitos Petri!

Kiitos Marilla, Mikaela, Satu, Era, Kajsa ja Petri + koirat agirotu seurasta!
Niin liihoteltiin tämän vuoden agirotu ja ens vuotta innolla odottamaan! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti