sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Keski-kesän taikaa

Niin se taas juhannus hujahti ohitse. Ilon ja valon juhla, mutta kuitenkin myös hieman ahdistava. Tästä se iltojen pimeneminen taas alkaa... Onneksi kuitenkin kesä jatkuu ja valoisia öitäkin riittänee. ;)

Juhannus vietettiin meidän poppoon kanssa Lopen Laakasalossa. Upeat maisemat, hyvät lenkkeilymaastot (Poronpolun ulkoilureitistö ihan vieressä), kiva mökki, kivat ilmat (vaikkakin vaihtelevat), hyvä seura, paaaljon ruokaa (ja juomaa), laulua ja naurua; niistä on onnistunut juhannus tehty. Koirat (ja mamma kans) sai totaali rentoutua ja heittää vapaalle arkisista kuvioista. Luksusta oli mm. vain avata ovi ja päästää koirat pihalle karkeloimaan (tämä kun ei kerrostaloeläjiltä normaalisti onnistu) sekä rantsu, jossa koirat pääsi viilentämään itseään kuumina päivinä. Meidän mökin ja naapurinmökin rajoista keskusteltiin koirien kanssa muutamaan otteeseen ensimmäisenä päivänä, sen jälkeen houkutus lähteä naapurin puolelle oli ainoastaan naapurien grillaus- ja jalkapallonpeluu hetkinä (käskystä kuitenkin pysähdyttiin "rajalle"). =D Erittäin kuuliaisesti naperot edustivat. =)

Reissussa on rattoissaa olla, mutta ei kyllä oo kodin voittanutta. On se vaan ihana palata omaan kotiin. <3

Juhannusnakerrusta


Nane jussin vietossa


Peepu raksu


Neena vahtii käkkärää (=puruluu)


Jussi-possu oli matkassa


IHasteltiin mupsujen kanssa auringonlaskua rannassa juhannusaaton iltana


Ranta "liekeissä"


Oli nättiä. Tykättiin.

3 kommenttia:

 1. Mä en kestä miten upeita kuvia (varsinkin) noi kolme viimeistä oli! Mä joka päivä kuolaan omaa järkkäriä, muttei taida tili antaa vieläkään myöten... :/ Ehkä joku päivä.

  VastaaPoista
 2. Meidän pitää Kajsa tehdä ne treffit! Voidaan kuvailla ja saat kuvailla meiän kameroilla! SawoShowssa sitten viimeistään pitää "väliaikoina" kuvailla mupsuja ja muuta kivaa =D

  VastaaPoista
 3. Upeat nuo maisemakuvat!=)
  Rapsuja triolle<3

  VastaaPoista