perjantai 19. maaliskuuta 2010

Vähän ketkuilua, vähän silmäjuttuja

Viikko jälleen vierähtänyt viikonloppua kohti. Meidän viikossa ei kovin kummoisia normilenkkien ja kotitemppuiluiden lisäksi ollut.

Viime sunnuntaina Nannella oli agilitytreenit ja karkeloissa mukana tällä kertaa Nanun lisäksi Mooli-pentu sekä uusi tuttavuus Minni-neiti. Nanne naishurmioissaan oli täpinöissään uuden kaunokaisen ilmaantumisesta harjoituksiin. Pihalla ennen treenejä Nanne ja Minni tutustuivat toisiinsa ja Nanne olis mielellään tehnyt vähän syvempää tuttavuutta, mutta Minni ei lämmennyt teinipojan yli-innokkaille yrityksille. Varmasti vaikutusta asiaan oli myös Minnin lähestyvillä juoksuilla. Itse treeneissä me ei saatu aikaiseksi juurikaan mitään. Nanne oli ihan muissa maailmoissa (ja sen nyt tietää missä), eikä se kuin hetkeksi kerrallaan innostunut leikkimään/temputtelemaan. Paljon kivempi ois ollu nuuskia, seurata muiden touhuja, läähättää neitien perään... Niimpä me ei hirveästi mitään otettu; vähän "tokoilua" ja leikkimistä sekä sylittelyä. Sama hommahan oli ollut kotona; Nannella motivaatio Dean iskemisessä enempi kuin missään muussa. Onneksi menneellä viikolla neidin juoksun tuoksujen vähentyessä Nanne on alkanut palailla omaksi itsekseen. On se varmaan rankkaa olla lemmenkipeenä... =) Saatiin viime treeneistä kuitenkin vinkkejä seuraavalle kerralle, mitä voidaan alkaa treenaamaan. Katsotaan oisko emännällä tänä sunnuntaina enempi energiaa pikkumiehen motivoimiseen. Peukut, tassut pystyyn. =)

Elvarille koitti tiistaina eläinlääkärireissu. Parin viikon ajan Elviksen silmät on vuotaneet; alkuun simmut näyttivät siltä kuin tuuli tms. ois ärsyttänyt, joten kotikonstein putsailtiin keittiksellä ja silmähuuhteella. Kuitenkin viikonloppuna silmät alkoivat erittää keltaista "rähmää", joten katsoin parhaaksi tiedustella Annelta oisko asiaa tulla käymään. Anne tuumas, että oirekuva lievä, mutta tulkaa käymään jos haluatte. Me mentiin. Ja voi kuinka likkis intopiukkis Elvis oli. Ennen käyntiä käytiin isomummolassa vastaanottamassa halit, rapsut ja herkut ja sit vielä kaiken kukkuraksi ell-vastaanotolle! Voiko olla enää kivempaa reissua Elvarista?! Ei vissiin. Autosta päästyään Elvari häntä lippuna liehuen paineli ovesta sisälle, kurkkas vo-huoneeseen moikatakseen Annea ja paineli vaa'alle. Mä en tajua miten se voi muistaa?! Vaakalukemien näytettyä 6,6kg (tullut siis hippasen lisää taas) Elvis nostettiin herrastelemaan pöydälle. Ja mikä show. ;) MINÄ, suuri ja mahtava Elvis, tulin, tutkitutin itseni ja olin hyvin reteetä poikaa! Anne kuunteli sydämen ja tutki silmät; ei haavoja, ei selkeitä häiritseviä ylimääräisiä ripsiä. Dg. lievä silmätulehdus. Saatiin silmätipat kera ohjeiden kotiinviemisiksi. Sekä tietenkin hyvä mieli. Mä olen niin ylpeä mun pikkuisestani; se on niin kultainen ja kiltti. Vaikka kaikki toimenpiteet ei olleet sen mieleen (näki naamasta), se kiltisti antoi tehdä kaiken ja päälle heilutteli häntäänsä. Lopuksi pisti makuulteen pöydälle komeasti Elvistellen. =D Elvis on kotona ollut myös kultainen potilas; silmätippapullon nähdessään selkeästi miettii, miten voisi luistaa toimenpiteestä (x6/vrk), mutta kiltisti tulee luokse, antaa tiputtaa tipat ja tyytyväisenä ottaa palkkion urheudesta. Minu Elvi <3

Tää koputtelee vimmatusti puuta, sillä aikoo sanoa, että hyvin vähällä ollaan päästy eläinlääkärikäyntejä ajatellen. Elvis kohta 3vee on elämässään perus rokotuskäyntien ja kastroinnin lisäksi tarvinnut ainoastaan kahdesti ell-käyntejä; kerran ihan pentuna ripulin vuoksi (sekin käynti tais enempi olla emännän mielenrauhan tasaamiseksi) ja nyt silmäoireiden takia. Kerran tai pari kerran olen lisäksi puhelimitse ollut Anneen yhteydessä neuvoa kysyäkseni. Dea kohta 2vee ja Zen pian 1vee ovat käyneet ainoastaan pakolliset rokotuskäynnit. Olen hyvinhyvin onnellinen, että koirat on olleet terveitä! Se on se pääasia.

Nää aloittelee viikonloppua nyt. Tiedossa viikonlopulle kaikkea pientä kivaa; kaverilenkkiä ja harrastelua rallytokon ja agilityn parissa. Vaan perjantai; kotosalla hyörimistä ja rentoutumista! =D Viikonloppuja kaikille!

P.s. Neenan juoksut loppuivat. Neiti oma täpsy itsensä ja ruoka maittaa parin Neenan eestä. Peukutelkaa, että valeraskaudelta säilyttäisiin! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti