maanantai 18. tammikuuta 2010

Kaverimeiningillä, polskintaa, Nanne korkkas junnuilut!

Siinähän ne tuli otsikossa viime viikon high-lightit. =D Aloitetaan kaverimeiningistä kuvasarjalla; mä en ole kunnostautunut edelleenkään sitten yhtään ton kuvaamisen kanssa, mutta onneksi muut on. =D Tässä talvista kuvasarjaa kuuden koplan malliin, kuvat Tuomisen Satun käsialaa.

Talvista kirmailua feat Tipi, Sani, Elvis, Saana, Zen & Dea


Nannen ja Neenan lumitanssi


Mammanpojat riehutuulella


Murmeli nimeltään Elvis


Murmeli nimeltään Nanne


Kummityttö Tipi-tii "varjoineen" (joka on tietty veikka-Zen)


Lumiaurojen vuoden 2010 malliston uusin uutuus "TurboDea"


Semmottia lumikuvia kuurankukkasista! =)

Lauantaina me ulkoiltiin, ulkoiltiin ja ulkoiltiin, jonka päätteeksi Elvis ja Dea pääsivät vielä viettämään tuokion Koirakylpylällä, Nannen jäädessä kotivahdiksi isännän kanssa. Pulikointiseurakseen Elvis ja Dea saivat Sanin, Tiukun ja Nupun. Ja olipa rankka puolituntinen kaikkineen. Meille oli varattuna koko rata; "uimamaisterin" tittelin omaavat Nuppu ja Tiuku pulikoivat radan toisella puoliskolla, kun taas Elvis, Dea ja Sani uimaopettajan johdolla tutustuivat kylpyläuinnin saloihin omalla puolellaan. Eikun liivit päälle ja lätsis! Ei ole järvivesien voittanutta, mutta yllättävän hyvin kaikki tuntuivat viihtyvän myös sisäuimalassa. Elvis on rantavahtimateriaalia, eikä se liiemmin piittaa uimisesta, mutta minkäs teki, kun humpsista veteen vaan. Siinähän se sitten polskutteli! Elviksellä oli alkuun kova hoppu takas "rantaan" ja se läträs veden kanssa ihan huolella (takatassut suti jarruina ja etutassut vei eteenpäin), mutta kun se malttoi hieman hioa taktiikkaansa, alkoi uintikin sujua rauhallisemmin. Lopulta Elvari ui mallikelpoisesti ja opettajan mukaan Elviksen uinti sujui vielä paremmin ilman liivejä. Liekö pikku ponttoonin kuitenkin uitava ilman ylimääräisiä kellukkeita?! ;)Ja sitten meidän tuleva uimamaisteri, Miss Sportti DeeDee! Dealla oli alusta asti hallussaan paljon maltillisempi tyyli uida, ei sekään vapaaehtoisesti itse altaaseen köpötellyt, mutta tyytyi kohtaloonsa ja ui mallikkaasti, kun ei muukaan auttanut. Ja piru, että se maltillisesta tyylistään huolimatta oli nopsa neiti pulikoimaan! Tassut vaan viuhus veden alla ja neiti liiti eteenpäin. Sen olen tiennyt, että nopsin se meidän sessuista on maalla, mutta että vedessäkin neiti on yhtä sulava menijä! =) Dealle tekisi hirvittävän hyvää saada vähän lihaksia, nyt kun se on alkanut taas syödä entiseen malliin (ellei enempikin) ja näin saa taas rakennusaineita, mistä kasvattaa niitä muskeleita. =D Ehkäpä pikku "uisterit" pääsee uudemmankin kerran pulikoimaan. Kiitos Satu, Kajsa, Tero, Ilse ja tytöt kivasta seurasta! =)

Sitten eiliseen. Nanne korkkasi viralliset näytelmät junnuilun merkeissä Lahden ryhmänäyttelyssä! Tuomarina toimi virolainen Mari Palgi, tiukka mutta oikeudenmukainen täti. Hyvin tyytyväinen olin pikku-miehen ekaan viralliseen ketkuiluun. Tuloksena oli EH ja mukava arvostelu, joka löytyy täältä. Tuomari haki turkikkaita, hyvin liikkuvia, "valmiita" koiria ja linjansa piti läpi näyttelyn. Lähes jokaisessa luokassa vain 1-2 ylsi ERI:n, joten tulokseen olen enempi kuin tyytyväinen. Käytössä kun kuitenkin oli koko laatuarvosteluskaala. Ainoana miinuksena näyttelyssä oli liukkaat lattiat. Yksi jos toinen koira humpsahteli liikkuessaan ja varsinkin viereistä leonberg-kehää katsellessa sydän pompahti muutamia kertoja, kun isot koirat muksahtelivat kyljelleen. =/ Me ei riskeerattu lainkaan, vaan liikuttiin rauhallisesti, ettei vahinkoja sattuisi, ei Nannelle eikä mulle. Liikkeisiin olisi ripeämmällä juoksulla saanut ehkä enemmän draivia, mutta hyvin Nantsu liikkui vähän hitaammallakin tempolla ja sutimisilta vältyttiin. Nannelle ehdottomasti mieluisinta antia näytelmässä oli ne ah-niin-ihanat-tytöt, joita antaumuksella nuuskittiin, jos lupa nuuskintaan kävi. =)Muutama tosi-heilakin sieltä löytyi ja sillon alahuuli väpätti niin vietävästi. ;)Nannella hassu (törkeäkin) tapa kehän laidalla oli haistella ja maistella vieressä istuvien ihmisten suita... Eka se napotti vierustoveria ja jos vaan pääsi lähietäisyydelle, niin naapurinnaiset saivat tuta Nannen omituisesta tavasta. =D Tuttujakin tavattiin ja muutamia sanoja ehdittiin vaihtamaan, se on aina mukavaa. Kiva päivä kaikkineen! Kiitos Satu ja sisko-Tipi mukavasta reissuseurasta! Odottaen reissua seuraavaa... =D Ilman kermaperunoita... ;)

Semmosia tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti