lauantai 26. joulukuuta 2009

Jouluisia juttuja

Se tuli ja meni, joulu meinaan. =)Miten se joka vuosi niin nopsaan vilahtaakin ohitte?! Meillä otettiin nää joulutouhut hyvin rauhassa ja rennosti; ei stressiä! Me todella nautittiin, vailla hopun häivääkään! Ihanaa! =D On syöty, juotu, naurettu ja leikitty, kavereiden ja sukulaisten kanssa vietetty laatuaikaa.

Jouluaattoaamuna ylläpidettiin jo kolmatta vuotta perinnettä "Shelttien aattohipat". Kirsin, Sadun ja tyttöjen sekä Reetan ja poikien kanssa tehtiin aattoaamunlenkki, tällä kertaa Mustlampi-Rinnekoti (?) maisemissa. Voi kun koirat nautti! Itse tehtiin polut lenkillä, sillä lumi oli vallannut maan, joten tehokasta väsytysliikuntaa siinä samassa (en tiedä oliko enempi meille immeisille kuin koirille). ;) Samalla koirat saivat ensimmäisen lahjansa; olihan kolmikolla toivelistan ykkösenä valkea, pikkupakkasen piristämä joulu! Lenkin päätteeksi meitä hemmoteltiin jouluherkuilla kaffetuokion merkeissä Maustepoikien valtakunnassa, kiitos Reetalle ja pojille kestityksestä! Oli raikas aattoaamun aloitus piristävässä seurassa! =D

Muuten aatto kuluí normimerkeissä; herkutellessa, leikkiessä ja ihan vaan laiskotellessa. Aaton touhuja kuvin, vassokuu.

Nantsukan eka joulu, ihmeteltävää riittää


Rallatus kuin teletappimaassa; "Uudestaan uudestaan, vielä vähän leikitään!"


Kolmen kopla jaksoi viihdyttää itseään ja toisiaan koko joulun, jos ei yhdessä leikitty, leikki ne keskenään, joulumieltä riitti myöhään iltaan asti.


Sitten koitti se odotettu hetki. Pukki oli käynyt ja jättänyt kasan paketteja. Kukas olikaan ollut kiltti?! Ainakin Elvis...Dea...ja Zen... Isäntä ja emäntäkin ihan vähän. ;) Siinä sitten kolme tohistelivat "muutaman" hetken ihanien tuoksuvien, rapisevien pakettien kimpussa. Suurin osa paketeista sisälsi toinen toistaan ihanampia herkkuja, mutta myös "hyödykkeitä" saivat, kuten turvalliset vilkkuvalot; eikun valoshowta järkkäämään! =D Parasta antia taisi olla kuitenkin pakettien repiminen auki ja lahjapaperin silppuaminen, sitä iloa riitti... =D Mamma oli lisäksi tehnyt spesiaali "aarrepaketit", jossa paketteja ja papereita oli sisäkkäin monessa kerroksessa, ne oli huipputavaraa kolmikon mielestä!

Elvarilla oli varmat otteet ja varma tyyli pakettien aukaisuun


"Mahtuiskohan tää possunkorva kerralla suuhun?!" pohtii Nanne


Dea rivakoin neidin ottein repi paketteja auki


Dean ilme kertokoon kaiken; "Mjaukasta on!" Neitikin on jouluherkkujen huumassa unohtanut tyystin "lahiksensa" ja antautunut kaikkien ihanien herkkujen pyörteisiin.


Sitten kun naperoiden massut oli täynnä ja kuten kuvasta huomaa olotila lähes "ähky", oli vuorossa joulupotretit (kyllä aina vielä yhdet poseerauspalkkionamit alas mahtuu)


Joulukuva vuosimallia 2009; Elvis, Nanne ja Neenu <3


Muutama kuva lisää löytyy täältä

Pyhinä ollaan sitten nähty kaikki mummit, kummit, sedät ja tädit. Rempseä kolmikkomme on saanut pikkuisille kuuluvaa huomiota yllin kyllin, paijaus- ja leikkiseurasta ei ole ollut puutetta. =) Koska joulu on kerran vuodessa vaan, on mammakin suopeuttaan antanut mummien ja kummien tarjoilla herkkupaloja "tuijottaville nappisilmille" ja siitäkös kolmen kopla on ollut innoissaan; vihdoinkin se emokin helty! =D

Pyhäaamuina ollaan saatu nauttia myös metsälenkeistä ystävien kera, kun molempina aamuina metsän on täyttänyt seitsemän touhottajaa; Saana, Sani, Tipi, Nuppu, Elvis, Dea ja Zen. Koskaan ei taida tuo ryhmä toisiinsa kyllästyä, niin iloisena ne aina toisensa reffaa. Pientä jännitysnäytelmän alkuakin eilen Sani järjesti meille "katoamalla" muutamaksi minuutiksi metsän uumeniin, missä lie kuusen alla hihitellyt meille?! =) Kyllä se vaan meille paras lahja vuoden jokaiselle päivälle on kultaakin kalliimmat kaverit! <3

Tässäpä sitä jouluista turinaa... =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti