lauantai 28. marraskuuta 2009

Pikkujoulua, agilitya, näytelmiä, videota...

Lisää viikon höpinöitä luvassa...

Torstaina tehtiin kolmen koplan + Ässä-neitosten voimin lenkki Kiljavan tutuissa metsissä, jonka jälkeen "isot" pääs kotio huilimaan, kun taas naperot lähti mun ja Sadun matkaan hallille. Sitten kesäkuun lopun ei Zen ole esteitä nähnyt, joten mentiin vähän muistuttelemaan mitä ne on ja miltäs ne näyttikään. Ja meillä oli kivaa! =) Kokeiltiin putkea ja puomia; hienosti muistui mieleen ja muutaman kerran jälkeen mentiin jo kovalla tohinalla. Puomia mentiin pannasta taluttaen turvallisuussyistä, mutta se ei naperoiden intoa laskenut. Satu otti välillä Zenin ohjaksiinsa, kun mä koitin varoa ton selän rääkkäämistä ja mitä ne saikaan hetkessä aikaan!? Satu otti ja opetti Zeniä kiertämään siivekettä ja jumakekka se pikku-mies hoksas! =D Mä en siis ole vielä opettanu sille minkään maan kiertoa. Naperoilla oli kiva aamupäivä hallilla ja tekemisen intoa riitti! =) Tässä videolle koottuna hieman historian havinaa ja tätä päivää... "Pikujoulutervehdys" á la sisko-Tipi ja Zen! Vassokuu!

http://www.youtube.com/watch?v=ict433jzn_E

Torstai-iltana käytiin Zenin kanssa taasen myös pöytäilemässä. Tällä kertaa paikalla oli vain me ja toinen koirakko, sheltti niin ikään. Harjoiteltiin pöydällä pyörimistä ja tassujen siirtelyä. Zen käyttää hienosti etupäätään, mutta takapään siirtelyä vielä harjoittelemme. Kun sen nostaa pöydälle, se luonnostaan seisoo kauniisti, joten kai se miettii miksi sitä nyt pitää siirrellä niin vimmatusti niitä tassuja?! Harjoitusten välissä hieman leikiteltiin ja kivaa oli! =)

Ennen pöytäilyreissua me Nannen kanssa käytiin kaksin citykävelyllä, jonka jälkeen kotona me harjoiteltiin vähän temppuja. Ja tattadaa; Zen osaa antaa tassua ISTUALLEEN! =D Jeijippii! Sanokaa vaan, että pienet on huvit... ;) Mutta musta se oli niiiin pätevä. Tähän asti tassunanto on sujunut vaan kun Zen makaa maassa. Mutta nyt se tekee sen istualleen, joten tittidii; mummo-diplomi on plakkarissa!!! Ja tietenkin me käytiin heti viikonloppuna mummolla esittämässä ja virallistamassa uusi titteli! =) Niille lyhkäisesti, jotka ei tiedä mikä on mummo-diplomi; meidän mummon mielestä koira on fiksu kun se ossaa istua ja antaa tassua... ;) Kaikki muu onkin jo sitten pöyristyttävän upeeta, mitä ne osaa! =D

Perjantaina oli Elvari-night. Lähdettiin herra Töyhtöhännän kanssa Klaukkalan Mustin ja Mirrin pikkujouluihin. Koska meidän kutsukortti oli hukkunut, päätin mä asustaa Elvarin pikku tonttupojaksi... Voi elämä se oli suloinen siinä pikkuisessa tonttulakissaan. Harmi, ettei tullu otetuksi kuvaa. Täytyykin muistaa ikuistaa Elvis tonttupoikana kameralle joku päivä. Töyhtiksen kanssa ihailtiin kaikenmoista ja mä vakaasta päätöksestä olla ostamatta yhtäkään lelua enää, sorruin hankkimaan noille pari "raatoa" pikkujoulujen kunniaksi, tiettekö sellasia autolla yliajetun näkösiä pehmoelukoita. Ja koska mä olen lähes päättämättömyyden mestari, sai ne sitten sekä yliajetun pupun että ketun. Eikä ollu hutiostos, ne raadot on saaneet niin kyytiä... Niitä säilötäänkin nyt sitten "hyvänpäivänleluina", ei ole aina saatavilla, kun ovat niin riehuttavia. Mutta takas pikkujouluiltaan... Jatkoille me suunnattiin Elvarin kanssa Hyvinkäälle, mun äiteen luokse, ja siellä Elvis sai taas pistää showta pystyyn temppujen merkeissä. Se on sitten hellyyttävä, taitava pieni mies. <3 Sen verran maltillisesti juhlittiin näitä pikkujouluja, ettei päässy seuraavana aamuna kaamee olo yllättämään. Me osataan tää juhliminen sivistyneesti nääs. ;)

Tänään sunnuntaina sitten kello pärisikin jo kukonlaulun aikaan... Hilpastiin ylös, aamukaffet äkkiä alas, sitten lenkkiä ja sitten olikin jo Satu ja Bíbí (aka Tipi) kurvanneet pihalle meitä noutamaan. Tällä kertaa reissumme suuntasi Turkuun poppoolla Bíbí, Zen ja Dea. Matka taittui rattoisasti, kun tiet oli totaalisen tyhjiä (kai nyt siihen aikaan ja siinä pimeydessä). Oltiin ajallaan perillä ja ihanaa, näyttelypaikka oli tilava ja avara! Parkeerattiin kimpsuinemme (ja muutamine kiekuvine koirinemme) kehän laidalle odottamaan näytelmien alkua. Zen oli vuorossa ensimmäisenä. Pöytäilyssä oli taasen hieman selkämyyrynä, mutta ei paniikki iskenyt. Tuomari oli aivan ihana ruotsalais herra, joka osasi hyvin kauniisti käsitellä koiria. Lepertelikin vallan... ;)Nätisti Zen antoi katsoa hampaat ja pään, takapään aikana tutkaili tuomaria, että mitä se siellä häärää. Liikkeet oli hyvin nätit ja seisotuskin sujui kivasti. Tuomari antoi KP:n ja sanoi, että "jätte söt hane". Odoteltiin, kun sisko-Bíí kävi kehässä kauniisti ketkuilemassa ja sitten oltiinkin pennujen loppukehissä. Zen juoksi siskon takana ja onneks arvostelu oli siinä vaiheessa kirjoitettu, sillä eka pätkä muistutti lähinnä höyryveturin menoa (pitihän se siskon perään kipittää). ;) Lopulta Bíbí oli ROP ja Zen VSP! Jei! Tuomari kävi vielä kättelemässä ja sanoi, että Zen on hyvin kaunis uros, joka liikkuu erinomaisesti, tarvitsee vain hieman aikaa kypsyä (olettaen, että käytös?!). Arvostelu oli oli kiva, löytyy kotisivuilta.

Nanne Turussa Kuva@Saija Tuomi


Sitten Miss Mahdoton eli Dea! =D Dea on kehän laidalla yleensä very boooring, joten kehässä virtaa löytyy sitten senkin edestä. =) Meiltä on hieman jääneet seisomisharjoitukset muiden tempputtelujen tieltä ja niitä kaikki muitahan se alkuun junnunarttujen ryhmäkehässä yritti tarjota; pomppimista vasten, istumista, tassuakin. =) Voi elämä tota meidän tättähääristä! Kuuluipa muutama "komennuskin" kehässä, kun ei emäntä tajunnut nopeampaa antaa namia, vaikka niin taitava neiti oli. Pöytäily, liikkeet ja seisotus sujui kaikki ihan ok sitten yksilöarvostelussa. Tuloksena Neenulle EH ja kiva arvostelu (löytyy kotisivuilta). Yksi kohta nauratti; luusto oli tuomarista sopiva, mutta tarvitsisi enemmän lihaksia. Voitte vaan arvata mun reaktion; "Kun ei se syö!" Nyt kun se on ollut syömättä (=omatoimi laihiksella), niin eipä sillä varmaan riitä ravintoaineita lihaksia ylläpitämään, kun kaikki menee riekkumiseen. Jospa se siitä, kun se ruokakin on taas alkanut maittaa. =) Vaan kyllä meidän neiti on piristys; se on niin hauskaa seuraa, vaikka ei mikään hillityin esiintyjä olekaan. =) Dea ei esitä mitään, se on oma höppänä itsensä, oli paikka ja aika mikä hyvänsä! =D

Komeljanttari Dea <3 Kuva@Saija Tuomi


Tässä vielä muutama kuva sisaruksista, pysteineen kaikkineen...


Nanne ja Tiipa <3


Sit vähän epävirallisempaa, mutta sitäkin hauskempaa... =D


Kiva reissu oli, suurkiitos Sadulle ja pikku-Bíbílle reissuseurasta, te ootte mahtavia! <3 Bíbílle p.s. sutkuja luvassa lisää, kummitätsä lupaa. ;)

Huh. Sellanen pitkä sepustus taas. =)

2 kommenttia:

  1. Ihana video Zembasta ja Tipistä.<3 Hienosti oli mennyt teidän näyttelyreissu, onnea Zenin VSP-tittelistä ja Dean kivasta arvostelusta!=)

    Rapsuja koko triolle, Adalta erityisterkut veikalle!!=)

    VastaaPoista
  2. Onnea hurjasti ihanalle sisarusparille!! :) Todella koopeet ansaittu!!!! Ja musta on aina kivempaa, että koira kekkuloi kehässä, kun on pas**paniikissa. Joten hyvä Dea!! :D

    VastaaPoista